Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mapuche - Cabernet Sauvignon Forstør

Mapuche - Cabernet Sauvignon

Ny

Mapuche har kreeret denne imødekommende Cabernet Sauvignon med en intens og frugtig næse med søde noter fra bl.a. liflige jordbær og hindbær samt et hint af kakao.

I sandhed en delikat kombination, der smage lige så skønt, som det lyder.

Mapuche Cabernet Sauvignon er en dejlig afbalanceret vin fra Chile til en attraktiv pris. Forkæl dig selv og dine smagsløg med denne sublime chilenske rødvin.

Flere detaljer

DKK 69,00

  • Hel kolli

Yderligere information

Mapuche - Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon fra Mapuche betager øjet med en rubinrød farve med stænk af lysere røde toner.

Rødvinen lever op til de bedste kendetegn for chilenske vine fra Central Valley, idet Cabernet Sauvignon fra Mapuche har den typiske intensitet med en frugtig bouquet. 

Cabernet Sauvignon er en velafbalanceret, blød vin med afrundede tanniner fra foden af Andesbjergene, hvor de indfødte Mapuche-indianere dyrkede deres egen vin allerede tilbage i 1500-tallet.

En vin med historie, der passer perfekt til BBQ-retter og bøffer.

Anbefalet serveringstemperatur for Mapuches Cabernet Sauvignon er 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. Vi anbefaler endvidere, at vinen omhældes 1-2 timer før servering.

Yderligere information om Cabernet Sauvignon

Sammensætning: 100% Cabernet Sauvignon
Land: Chile
Alc: 13,5%

Mapuche - Sublime chilenske vine med personlighed

De mange eftertragtede Mapuche-vine kommer fra Chiles største vindistrikt, Central Valley. Her har den verdenskendte vinentusiast, Pablo Morande, igennem årene udviklet, forfinet or perfektioneret produktionsmetoden og dykningsprocessen, for at opnå sublime vine. Mapuche-vinene stammer fra signifikante druer, såsom Chardonnay, Carménère, Cabernet Sauvignon og Malbec, med en intention om at skabe kvalitetsvine med stærke, individuelle profiler.

Pablo Morande, manden bag succesfulde Mapuche-vine, var en af de allerførste til at udvikle og opdyrke den chilenske vinregion, Concha y Toro, som sidenhen er blevet verdenskendt for deres premium vine. Derudover var Pablo Morande den første vinbonde, der startede sin vinproduktion i Casablanca Valley, som idag producerer nogle af de mest anerkendte og prestigefyldte chilenske vine. 

Morandes uovertrufne ekspertise og indflydelse har frem til den dag idag skabt nogle af de bedste vine fra Chile, som alle vinentusiaster bør afprøve.