Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mapuche - Carmenere Forstør

Mapuche - Carmenere

10424

Ny

Vinen fra Mapuche byder på en blød følelse i munden med en god og velbalanceret struktur.

Carmenere dufter af liflig jordbær og krydret træ. Med en mangfoldig kombination af smagsnuancer er denne rødvin fra Chile en sand fornøjelse.

Carmenere fra Mapuche er en dejlig og rund prisskarp vin, der kan nydes til enhver lejlighed.

Flere detaljer

DKK 69,00

Yderligere information

Mapuche - Carménère

Denne Carmenere-vin er produceret på knejsende vinstokke for foden af Andes-bjergene i Chile og emmer af historie og kulturarv. Mapuche betyder "jordens mand", og det originale Mapuche-folk i regionen producerede selv deres egen vin før og efter spaniernes indtog.

Carménère-vinen har en fantastisk flot kirsebærrød farve med duft- og smagsnoter af bær, sorte frugter og krydret træ. 

Aldeles fantastisk er Carménère rødvin til røde bøffer eller carpaccio med kapers og parmesan.

Carménère-druen er oprindeligt fransk, men dyrkes nu kun i Chile.

Det anbefales at servere Carménère ved 16-18 grader. Rødvinen bør være forholdsvis kølig ved servering, da temperaturen hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det endvidere at omhælde vinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Carménère

Sammensætning: 100% Carmenere.
Land: Chile
Alc: 14%


Mapuche - Sublime chilenske vine med personlighed

De mange eftertragtede Mapuche-vine kommer fra Chiles største vindistrikt Central Valley. Her har den verdenskendte vinentusiast Pablo Morande igennem årene udviklet, forfinet og perfektioneret produktionsmetoden og dykningsprocessen for at opnå sublime vine. Mapuche-vinene stammer fra signifikante druer, såsom Chardonnay, Carménère, Cabernet Sauvignon og Malbec, med en intention om at skabe kvalitetsvine med stærke, individuelle profiler.

Pablo Morande, manden bag de succesfulde Mapuche-vine, var en af de allerførste til at udvikle og opdyrke den chilenske vinregion, Concha y Toro, som sidenhen er blevet verdenskendt for sine premium vine. Derudover var Pablo Morande den første vinbonde, der startede sin vinproduktion i Casablanca Valley, som idag producerer nogle af de mest anerkendte og prestigefyldte chilenske vine. 

Morandes uovertrufne ekspertise og indflydelse har frem til den dag idag skabt nogle af de bedste vine fra Chile, som alle vinentusiaster bør afprøve.

Download