Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mapuche - Malbec Reserva Forstør

Mapuche - Malbec Reserva

Ny

Malbec Reserva fra Mapuche er en dejlig klassisk vin på en klassisk drue. Det kan aldrig helt gå galt med denne ikoniske rødvin.

Mapuche Malbec Reserva byder på en frugtig smag med bløde og behagelige tanniner. Rødvinen fra Chile er perfekt modnet, hvilket gør den raffineret og ekstremt smagfuld.

Den chilenske rødvin fra Mapuche kan med fordel nydes til kraftige kødretter, og er ideel til grill.

Flere detaljer

DKK 85,00

  • Hel kolli

Yderligere information

Mapuche - Sublime chilenske vine med personlighed

De mange eftertragtede Mapuche-vine kommer fra Chile's største vindistrikt, Central Valley. Her har den verdenskendte vinentusiast, Pablo Morande, igennem årene udviklet, forfinet or perfektioneret produktionsmetoden og dykningsprocessen, for at opnå sublime vine. Mapuche-vinene stammer fra signifikante druer, såsom Chardonnay, Carménère, Cabernet Sauvignon og Malbec, med en intention om at skabe kvalitetsvine med stærke, individuelle profiler.

Pablo Morande, manden bag succesfulde Mapuche-vine, var en af de allerførste til at udvikle og opdyrke den chilenske vinregion, Concha y Toro, som sidenhen er blevet verdenskendt for deres premium vine. Derudover var Pablo Morande den første vinbonde, der startede sin vinproduktion i Casablanca Valley, som idag producerer nogle af de mest anerkendte og prestigefyldte chilenske vine. 

Morandes uovertrufne ekspertise og indflydelse har til den dag idag skabt nogle af de bedste vine fra Chile, som alle vinentusiaster bør afprøve.