Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mapuche - Pinot Noir, Reserva Forstør

Mapuche - Pinot Noir Reserva

Ny

Mapuche har kreeret en forførende Pinot Noir med intense duftnoter af bær, nelliker og ristet kaffe. Den har en krydret smag med røgede noter i eftersmagen.

Med sine håndplukkede kvalitetsdruer er Pinot Noir Reserva fra Mapuche en perfekt måde at forkæle smagsløgene på. 

Pinot Noir Reserva fra Mapuche har en elegant finish og blød eftersmag.

Flere detaljer

DKK 89,00

  • Hel kolli

Yderligere information

Mapuche - Pinot Noir Reserva

Druerne i denne pinot noir vokser i det prestigefyldte Curicó Valley og er alle nøje udvalgt og håndplukket fra de bedste vinstokke i dalen. Først derefter begyndes produktionen af denne vin, der har en kraftig kirsebærrød farve og intense duftnoter af jordbær, nelliker og ristet kaffe. Smagen er krydret og med røgede noter i en eftersmag fuld af karakter.

Pinot Noir Reserva fra Mapuche er ideel til svinekød og rødvinssauce!

Anbefalet serveringstemperatur for Pinot Noir Reserva er 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det endvidere at omhælde Pinot Noir vinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Pinot Noir Reserva

Sammensætning: 100% Pinot Noir
Land: Chile
Alc: 13,5% 

Mapuche - Sublime chilenske vine med personlighed

De mange eftertragtede Mapuche-vine kommer fra Chiles største vindistrikt, Central Valley. Her har den verdenskendte vinentusiast, Pablo Morande, igennem årene udviklet, forfinet or perfektioneret produktionsmetoden og dykningsprocessen for at opnå sublime vine. Mapuche-vinene stammer fra signifikante druer, såsom Chardonnay, Carménère, Cabernet Sauvignon og Malbec, med en intention om at skabe kvalitetsvine med stærke, individuelle profiler.

Pablo Morande, manden bag succesfulde Mapuche-vine, var en af de allerførste til at udvikle og opdyrke den chilenske vinregion, Concha y Toro, som sidenhen er blevet verdenskendt for sine premium vine. Derudover var Pablo Morande den første vinbonde, der startede sin vinproduktion i Casablanca Valley, som idag producerer nogle af de mest anerkendte og prestigefyldte chilenske vine. 

Morandes uovertrufne ekspertise og indflydelse har frem til den dag idag skabt nogle af de bedste vine fra Chile, som alle vinentusiaster bør afprøve.