Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Medievo - Rioja Reserva Forstør

Medievo - Rioja Reserva

Ny

Med Rioja Reserva fra Medievo får man en sødmefuld og moden duft af røde bær og svesker. 
Vinen er full-bodied med stor smag og masser af karakter, et klassisk kendetegn for de temperamentsfulde Medievo-vine fra Spanien.

Spanske Rioja Reserva passer til dig, der er til krydrede vine med mange nuancer og indtryk. Rioja Reserva er helt sikkert en rødvin med en stor personlighed og smag! 

Flere detaljer

DKK 149,00

Yderligere information

Medievo - Rioja Reserva

Mindst to års lagring på fad samt flaske er gået forud for denne Rioja Reservas tilblivelse, der er lavet på Spaniens drue nr. 1 - Tempranillo.

Med sin intense, krydrede smag fører Rioja Reserva tankerne hen på de solrige, spanske sletter, hvor vinstokkene står med tunge klaser af solmodne druer.

Tempranillo er ophavsdrue til mange mørke og fyldige vine med lavt syreindhold og bløde tanniner, som giver denne vin en forførende rund krop. Medievo Rioja Reserva har - typisk for de spanske vine, men er ikke helt så krydret som den typiske rioja.

Denne spanske rødvin er ideel til retter med søde krydderier og kødretter eller modne oste, pasta og tapas.

Medievos Rioja Reserva bør serveres ved en temperatur på ca. 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det endvidere at omhælde Rioja Reserva 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Rioja Reserva

Druesammensætning: 80% Tempranillo, 10% Garnacha, 5% Mazuelo, 5% Graciano
Land: Spanien
Område: Rioja
Alc: 13,5% 

Medievo - Temperamentsfulde vine fra Spanien

Ved den spanske Ebro-flod vokser lange række af vinstokke med Temperanillo-druer - brugt til den temperamentsfulde, spanske rioja-vin, der med sine tydelige krydrede noter liver enhver tapas-tallerken op.

Prøv en af disse vine, når du har brug for en vellagret og vellykket vin til kraftige retter med and, vildt eller stærk ost. Et hverv den vil tage på sig med lethed og balance!