Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Orion - É 100 Per Cento Barbera Forstør

Orion - É 100 Per Cento Barbera

Ny

É 100 Per Cento Barbera fra Orion er en italiensk rødvin hvor syre og tannin er perfekt afstemt, hvilket skaber en skøn smagsmæssig baggrund for noterne af sorte kirsebær, kaffe og svesker. Orion Wines tilbyder dig en fyldig og kompleks rødvin med É Barbera.

Den italienske rødvin fra Lombardiet kan fint nydes alene, men kan også serveres til kød og vildt. Alt i alt en sublim rødvin fra Italien.

Flere detaljer

DKK 79,00

Yderligere information

Orion Wines - É 100 Per Cento Barbera

Trods en god syre, indeholder barbera-druen sjældent garvesyre, hvilket gør den fantastisk anvendelig til de fleste retter. Således også i denne italienske rødvin, hvor syrligheden sammen med bløde tanniner skaber afsæt for den fyldige smagsoplevelse af  sorte kirsebær, kaffe og svesker.

25% af vinen lagres på franske og amerikanske fade i 6 mdr. før Barbera-vinen hældes på falsker, hvilket skaber denne vins store kompleksitet og smagsmæssige fyldighed, der gør sig fantastisk til kød, vildt og bløde oste.

Orion Wines' É Barbera-vin fra Lombardiet giver den bedste oplevelse, hvis den serveres ved 16-18 grader. Rødvinens temperatur stiger hurtigt, hvorfor du kan servere den forholdsvis kølig. For den bedste smagsoplevelse anbefales det at omhælde vinen før servering.

Yderligere information om Barbera

Sammensætning: 100% barbera
Land: Italien
Område: Lombardiet
Alc: 13,5%
Kollistørrelse: 6 fl.

Orion - Italienske kvalitetsvine til en attraktiv pris

Orion Wines er et stort italiensk foretagende, der har vinmarker fordelt over hele Italien. Dette giver nogle klare fordele i form af gode priser og en ensartet vinkvalitet, som du kan nyde godt af. AH Vine har udvalgt en række kvalitetsvine fra Orion, der viser den store bredde i smag og geografi i Italien - det næststørste vinland i Europa. 

Vinene er flotte, dybrøde og krydrede med stor fylde og kompleks bouqet - perfekte til krydrede retter, vildt og stærke oste. Køber du en Orion-vin, er du sikker på kvaliteten fra drue til flaske