Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
 A.H. Riise - 175th Anniversary Rum 42 % 70 cl Forstør

A.H. Riise - 175th Anniversary Rum

12317

Ny

Denne gyldne ravfarvede rom er produceret, som en fejring af jubilæet for A.H. Riise Apoteks grundlæggelse.

Rommen var i første omgang produceret i begrænset antal, men efterfølgende fandt man ud af at der var så stor efterspørgsel på den, så man lod den fortsætte.
Den er en sammensætning af nogle af deres fineste og ældste romdestillater. Alt rommen ligger på fade hos A.H. Riise og har en gennemsnitsalder på 20 år.

En sublim flaske rom-entusiaster bør smage!

Flere detaljer

DKK 479,00

Produkt information

LandDansk Vestindien
Alc.:42 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

A.H. Riise - En smagfuld hyldest til Albert Heinrich Riise

A.H. Riise rom er en hyldest til den danske apoteker, Albert Heinrich Riise, som i 1838 fik det privilegium at drive Apotek i hovedstaden på Dansk Vestindien, Charlotte Amalie. 

Med en stor passion for botanik udnyttede A.H. Riise de eksotiske planter på Vestindien til at producere famaceutiske, alkoholdige og kosmetiske produkter. A.H. Riises apotek blev således brugt til salg af bl.a. rom og bitter, som agerede medicin mod maveonde etc.

I dag drives spiritusproduktionen fortsat videre fra hovedsædet i København. Man ejer rettighederne til navnet, der stadig repræsenterer de gamle traditioner, opskrifter, ingredienser og hyldester til bl.a. Danmark, det tidligere Dansk Vestindien og sømændene.
Både rom og gin produceres på nøje udvalgte steder over hele verden med fokus på at bevare den gamle historie og teknik bag de vidunderlige drikke.