Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ron Abuelo - 12 år Anejo Gran Reserva Rum Panama 40% 5 cl Forstør

Ron Abuelo - 12 år Anejo Gran Reserva Rum 5 cl

13062

Ny

Den ikoniske rom fra Ron Abuelo er en af de mest sublime aldrende rom, man kan få fornøjelse af at smage.

Anejo Gran Reserva fra Panama byder på rene noter af klassiske sukkerrør og syrlig appelsinskal. Den behagelige duft går hånd i hånd med den krydrede og fyldige smag, hvilket skaber en uovertruffen balance.

Denne ministørrelse er perfekt til en enkelt dram.

Flere detaljer

DKK 49,00

Produkt information

LandPanama
Alc.:40 %
Indhold5 cl

Yderligere information

Varela Hermanos - Ron Abuelo 12 år

Ron Abuelo er en fantastisk rom, der forfører dine smagsløg med sine bløde toner, sin unikke karakter og store kompleksitet. Som endvidere også afspejler Varelas store passion for produktionen af de bedste aldrende rom.   

Sublim destillering, udvælgelse af de bedste hvide egefade og tiden under den tropiske varme resulterer i denne unikke og fantastiske Ron Abuelo rom.

Rommen bør nydes i godt selskab.

Varela Hermanos - Panama's førende destilleri

Historie om Varela Hermanos går helt tilbage til 1908, da Don Jose Varela Blanco kom til Panama, hvor han grundlagde den første sukkermølle. Tre år senere begyndte han at destillere sukkerrørene og producere spiritus, som allerede dengang havde en ekstraordinær høj kvalitet.

Siden da har Varela Hermanos haft vokseværk, og udgør i dag imponerende 90% af Panama’s nationale og importerede væskemarked. Virksomheden har over 700 ansatte, som varetager alt lige fra skæring af sukkerrørene til salg af de færdige produkter.


Med Varela Hermanos kan man altså være sikret premium spiritus, der er blevet udviklet og findpudset gennem utallige årtier.