Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rum Nation - Panama 10 år

12338

Ny

En delikat rom der har lagret 10 år på Jack Daniels fade!

Man får en behagelig sødme kombineret med en let og frisk frugtighed. Smagen præges af noter af sukkerrør, akaciehonning, rosiner og mælkechokolade samt hint af appelsin og abrikos.

Den er dejligt lige til og kan være en glimrende rom til at byde nye romdrikkere velkommen til de gyldenbrune dråber.

Flere detaljer

DKK 359,00

Produkt information

LandPanama
Alc.:40 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Rum Nation - Fokus på rom med personlighed

Man kender ham muligvis som stifteren af de kendte Presidente rom, men først handlede det for Fabio Rossi om at importere og distribuere whisky, men på en tur rundt i Skotland for at besøge destillerier i 1990 bemærkede Fabio alle tønderne med rom, som var sendt til Storbritannien for at lagre i et køligere og fugtigere klima for en mere naturlig aldringsproces.

Der var gang i frigivelsen af serien med single malts under navnet "Wilson & Morgan", og rommen blev glemt for først at komme på banen igen i 1999, da Fabio besluttede sig for at starte serien Rum Nation, fordi han ikke ville blande rommen sammen med Wilson & Morgan brandet. Fordi der var så milevid forskel på både geografisk stil og tilgang til rom-produktionen rundt omkring i verden blev det til idéen om at lave en serie af de bedste rom fra forskellige lande.

Dermed blev det også til navngivning af hver rom efter deres oprindelsesområde i stedet for et destilleri, som man jo ellers ofte ser det.

Ydermere blev der tilføjet et særligt touch, da Fabio i en ung alder samlede på frimærker, så han besluttede sig for at sætte et frimærke på hver rom, som stammede fra samme land, som rommen.

Under navnet Rum Nation finder man altså en bred vifte af særligt udvalgte rom, der hver især kendetegner og stolt repræsenterer det givne land eller område ift. romproduktion.

8 Relaterede produkter