Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bliss - Rosé Forstør

Bliss - Rosé

11972

Ny

Bliss Rosé er en forførende og feminim rosévin med noter af sommerens mange frugter. Den aromatiske rosévin tilbyder blandt andet strejf af nektariner, jordbær og saftig vandmelon.

Rosévinen fra Bliss er en sand sommerrosé, som er et fremragende alternativ til en let rødvin. Den aromatiske Bliss rosévin er perfekt til de lange sommeraftener på terrassen.

OBS. Engroskunder min. et kolli à 12 stk.

Flere detaljer

DKK 119,00

Yderligere information

Bliss - Rosé

Bliss Rosé er det perfekte valg for dig der er på jagt efter smagen af sommer. Med en smagfuld kombination af friske frugter, såsom modne jordbær og aromatiske hindbær, leder rosévinen fra Bliss tankerne hen på de lange lyse sommeraftener tilbragt med lækker vin og godt selskab. Fremstillet på kraftfulde smagsindtryk kan du være sikker på at den californiske rosévin vil være en du husker.

Rosé fra Bliss passer perfekt som velkomstdrinks eller en lille aperitif inden forretten. Den frugtige Bliss rosévin passer også fremragende til salater og skovture. Derudover fungerer den også glimrende, som et alternativ til en let rødvin, hvis man foretrækker en mere sødmefyldt vin.

Server rosévinen fra Bliss afkølet og i godt selskab for den bedste smagsoplevelse.

Yderligere information om Bliss Rosé

Sammensætning: Cabernet, Syrah, Pinot Noir, Merlot og Zinfandel.
Land: USA
Område: Californien
Alc: 13,5% 

Bliss - En sand fryd for ganen

Originalt grundlagt helt tilbage i 1930 af Irv Bliss, har Bliss-vingården efterhånden en del historie og erfaring bag sig. Irv Bliss blev betaget af Mendocino County med sine smukke bølgende bakker og usploerede land. Så snart Bliss fik chancen opkøbte han over 180 hektarer land, hvor han startede sin allerførste vinproduktion.

Efter mere end 60 år er Bliss-vingården mere succesfuld end nogensinde, og fortsætter med at producere fremragende vine, som alle vinentusiaster kan nyde godt af. 

Den californiske vingård's navn, Bliss, er den perfekte beskrivelser af den fornemmelse der rammer en efter at have nydt deres sublime vin - nemlig ren fryd for ganen.

11 andre produkter i den samme kategori: