Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Frey-Sohler - Pinot Noir Rosé Forstør

Frey Sohler - Pinot Noir Rosé

Ny

Frey-Sohler's rosévin, Pinot Noir Rosé, er et sikkert hit til de lange sommernætter på terrassen. Rosévinen fra Frey-Sohler tilbyder en tør, men forfriskende smag, som med god grund falder i god jord hos de fleste. Derudover passer den franske rosévin perfekt til både forretter, frokoster og snacks.

Frey-Sohlerstammer rosévinen fra Pinot Noir-druen.

OBS. Engroskunder min. et kolli à 12 stk.

Flere detaljer

DKK 109,00

  • Kollistørrelse 12 fl.

Yderligere information

Frey-Sohler - Pinot Noir Rosé

Pinot Noir rosévinen fra Frey-Sohler, er perfekt til alle der sætter pris på en forfriskende og en let vin, hvilket de fleste takker ja tak til. De lyserøde dråber passer perfekt til grillmaden på de varme sommerdage eller som en lille aperitif til de festlige lejligheder.

Den forfriskende og tørre Frey-Sohler rosévin nydes bedst afkølet og i godt selskab. 

Yderligere informationer om Pinot Noir Rosé

Drue: Pinot Noir Rosé
Sammensætning: pinot noir rosé
Land: Frankrig
Område: Alsace
Alc: 13%

Frey-Sohler - En vingård med historie

Frey Sohler-vingården er kendt, både national og internationalt, for deres mange karakteristiske Alsace-vine, og med god grund. De anerkendte vine fra Alsace repræsentere nemlig kvalitetsvine til en yderst attraktiv pris. Hos det lille Frey Sohler-vinreri går man aldrig på kompromis, hverken når det gælder smagen eller kvaliteten.
Den familieejede franske gård ligger syd fra Strausbourg, i nærheden af det impornerende slot Chateau de l’Orgenbourg, med en smuk udsigt over de intet mindre end 29 hektar af vinstokke, som tilhører Frey Sohler's vingård.

Den dag idag drives det familieejede vineri af Damien og Nicolas Sohler, som bygger videre på den passion og lidenskab for vin der altid har eksisteret på Frey Sohler-vingården.

11 andre produkter i den samme kategori: