Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Jack Rabbit - White Zinfandel 18,7 cl. Forstør

Jack Rabbit - White Zinfandel 18,7 cl.

Ny

White Zinfandel har en dejlig frisk og liflig smag, der går over i lækre og distinkte noter af karamel, æbler og citrus. En velafbalanceret, tør finish afslutter denne rosévins lækre, delikate profil.

Nu i ministørrelse, der er perfekt til picnickurven, til et enkelt glas eller to på en varm sommerdag ved grillen - eller til forretten en 
hverdagsaften.

Flere detaljer

DKK 39,00

  • Kollistørrelse 12 fl.

Yderligere information

Jack Rabbit - White Zinfandel, 18,7cl

White Zinfandel fra Jack Rabbit er den perfekte sommerrosé til dig der foretrækker en mere frugtig og sødmefuld smag. Den delikate rosévin tilbyder noter af citrus, karamel og æbler, og er et sikkert hit hos de fleste rosé-elskere. Den forfriskende sammensætning af frugt leder tankerne mod de varmere dage af året, hvor man nyder vejret udenfor.

Med sin ministørrelse er Jack Rabbit White Zinfandel fra Californien perfekt til de fleste lejligheder. Smid den delikate rosé i strandtasken for at kunne nyde et enkelt glas eller to ved stranden eller tag den med ud til grillen på en varm sommerdag. Med Jack Rabbit's ministørrelse, slipper du får at bringe en halvtom flaske med tilbage, da der er lige den rette mængde til et par smagfulde glas. Den californiske miniature rosévin er også den perfekte tilføjelse til gaveæsker eller værtindegaver.

Server rosévinen fra Jack Rabbit afkølet og i godt selskab for den bedste smagsoplevelse.

Yderligere information om White Zinfandel, 18,7 cl.

Sammensætning: 100% Zinfandel
Land: USA - Californien
Alc: 9,5%
Indhold: 18,7 cl.

Jack Rabbit - Forfriskende vin med humoristisk sans

Jack Rabbit sætter pris på god vin og god humor, en kombination som falder i god jord hos mange. Hos Jack Rabbit's vine finder man stort set altid en udtalt sødme og et forfriskende strejf af frugtige noter. Det gør de mange vine fra Jack Rabbit til et populært valg, hvis man trænger til en sødmefyldt kvalitetsvin.

Derudover fås mange af Jack Rabbit's delikate vine i miniaturestørrelser, perfekt til hvis man skulle have lyst til et glas forfriskende vin på farten.

Med deres opsigtsvækkende mærkater, er Jack Rabbit altid et midtpunkt på bordet og passer også perfekt som en gave med god humor.

11 andre produkter i den samme kategori: