Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mapuche - Carménère Rosé Forstør

Mapuche - Carménère Rosé

Ny

Carménère Rosé fra Mapuche er den perfekte tilføjelse til en varm sommerdag eller til en aften på terrassen.

Med sprøde noter af friske hindbær og kirsebær tilbyder rosévinen fra Mapuche en sødmefuldt oplevelse, som du ikke vil undvære.

Den skønne sommerrosé har en intens smag, som efterlader et indtryk, med en let tørhed, som de fleste uden tvivl vil elske. 

Flere detaljer

DKK 69,00

  • Kollistørrelse 6 fl.

Yderligere information

Mapuche - Carménère Rosé

Mapuche Carménère Rosé kommer fra de oversøriske marker i det anerkendte og populære vindistrikt Cnetral Valley.

Den aromatiske rosévin fra Mapuche er en sikker vinder hos de fleste. Carménère Rosé har en indbydende rødlig farve, akkompagneret af en liflig smag af røde bær, der bringer minder om sommeren frem med et brag. Efter en enkelt tår af Mapuche rosévinen bliver man også bekendt med den chilenske rosé's saftige eftersmag, som igen hinter af røde frugter. Mapuche Carménère Rosé sikrer dig en forfriskende smag, som du ikke vil glemme.

Carménère Rosé fra Mapuche er den perfekte vin til sommerens grillmad - men kan især nydes til retter med BBQ og kylling med stor succes. Derudover udgør den chilenske rosévin fra Mapuche den perfekte værtindegave, med sin sødmefulde smag. 

Server rosévinen fra Mapuche afkølet og i godt selskab for den bedste smagsoplevelse. 

Yderligere information om Carménère Rosé

Drue: Carménère
Land: Chile
Alc: 13,5% 

Mapuche - Sublime chilenske vine med personlighed

De mange eftertragtede Mapuche-vine kommer fra Chile's største vindistrikt, Central Valley. Her har den verdenskendte vinentusiast, Pablo Morande, igennem årene udviklet, forfinet or perfektioneret produktionsmetoden og dykningsprocessen, for at opnå sublime vine. Mapuche-vinene stammer fra signifikante druer, såsom Chardonnay, Carménère, Cabernet Sauvignon og Malbec, med en intention om at skabe kvalitetsvine med stærke, individuelle profiler.

Pablo Morande, manden bag succesfulde Mapuche-vine, var en af de allerførste til at udvikle og opdyrke den chilenske vinregion, Concha y Toro, som sidenhen er blevet verdenskendt for deres premium vine. Derudover var Pablo Morande den første vinbonde, der startede sin vinproduktion i Casablanca Valley, som idag producerer nogle af de mest anerkendte og prestigefyldte chilenske vine. 

Morandes uovertrufne ekspertise og indflydelse har til den dag idag skabt nogle af de bedste vine fra Chile, som alle vinentusiaster bør afprøve.

11 andre produkter i den samme kategori: