Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tussock Jumper - Grenache Rosé Forstør

Tussock Jumper - Grenache Rosé

12797

Ny

Sætter du pris på god humor, og god smag, så er Tussock Jumper Grenache Rosé noget for dig. Med en velafbalanceret smag fuld af frugtige aromaer og en lækker rund finish, er Grenache Rosé fra Tussock Jumper noget de fleste vil sætte pris på.

Derudover er Tussock Jumper's karakteristiske dyre-mærkater altid en sikker vinder, man bliver nødt til lige at kigge en ekstra gang på.

Flere detaljer

DKK 89,00

Yderligere information

Tussock Jumper - Grenache Rosé

Rosévinen fra Tussock Jumper kan kombineres med et hav af forskellige retter med stor succes. Hvad enten den står på BBQ, salater eller pizza, så kan der nydes et godt glas Grenache Rosé fra Tussock Jumpers til. Den humoristiske rosévin egner sig også glimrende til aperitif.

Yderligere information om Grenache Rosé

Sammensætning: 100% Grenache
Land: Frankrig
Alc.: 12,5%

Tussock Jumper - En vinproduktion med god humor og god vin

Tussock Jumpers tilbyder sublime vine fra hele 11 forskellige lande, alle fyldt på flasker lige der hvor druen stammer fra. Hver eneste af Tussock Jumpers kvalitetsvine har et karakteristisk mærkat, dekoreret med et dyr der stammer fra samme område, som vinen selv. Alle dyrene er iklædt Tussock Jumpers humoristiske kendetegn - nemlig en rød sweater. Hvad enten du er til køer, pingvinger eller bøfler, så har Tussock Jumper et mærkat, og en fremragende vin selvfølgelig, til dig.

Udover at lave gode mærkater, så laver Tussock Jumper selvfølgelig også god vin, og det beviser de utallige priser Tussock Jumper's vine har vundet i den grad.

Står du og mangler en gave til en med sans for kvalitetsvin og humoristisk sans? Så er Tussock Jumper det perfekte valg.