Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mapuche - Caménére, Reserva Forstør

Mapuche - Caménére Reserva

10802

Ny

Med Mapuche Caménére Reserva får man en klassisk Reserva med en sofistikeret duft af blommer samt en frugtig smag, der forfører dine smagsløg.

Med en smuk rødviolet farve og solide smagsnuancer gør Caménére Reserva sig godt i glasset og på tungen.

Carménère Reserva er en flot vin, der kan bruges til de fleste anledninger, om det er hverdag eller fest. 

Flere detaljer

DKK 99,00

Yderligere information

Mapuche - Carménère Reserva

Carmenére-druen var oprindeligt en fransk drue, men bliver nu udelukkende benyttet i Chiles egen vinproduktion. For fødderne af Andesbjergene gror vinstokkene til Mapuche-vinene, som alle emmer af karakter og livlighed.

Denne Carménère Reserva er ingen undtagelse - en klassisk Reserva-vin med en flot rødviolet farve og sofistikeret duft af blommer og eksotiske krydderier. 50% af druerne i denne vin er lagret i egetræsfade 6-8 måneder før påfyldningen på flaske, og smagen er aldeles bedårende med røde bær og frugtige smagsindtryk.

Carménère Reserva fra Mapuche er den perfekte ledsager til fx kanin, lam og BBQ-kylling fra grillen.

Anbefalet serveringstemperatur for Carménère Reserva er 16-18 grader. For den bedste smagsoplevelse anbefales det at omhælde Carménère 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Carménère Reserva

Sammensætning: 100% carmenere
Land: Chile
Alc: 13,5% 

Mapuche - Sublime chilenske vine med personlighed

De mange eftertragtede Mapuche-vine kommer fra Chile's største vindistrikt, Central Valley. Her har den verdenskendte vinentusiast Pablo Morande igennem årene udviklet, forfinet or perfektioneret produktionsmetoden og dykningsprocessen for at opnå sublime vine. Mapuche-vinene stammer fra signifikante druer, såsom Chardonnay, Carménère, Cabernet Sauvignon og Malbec, med en intention om at skabe kvalitetsvine med stærke, individuelle profiler.

Pablo Morande, manden bag succesfulde Mapuche-vine, var en af de allerførste til at udvikle og opdyrke den chilenske vinregion, Concha y Toro, som sidenhen er blevet verdenskendt for deres premium vine. Derudover var Pablo Morande den første vinbonde, der startede sin vinproduktion i Casablanca Valley, som idag producerer nogle af de mest anerkendte og prestigefyldte chilenske vine. 

Morandes uovertrufne ekspertise og indflydelse har frem til den dag idag skabt nogle af de bedste vine fra Chile, som alle vinentusiaster bør afprøve.