Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Peltier - Triomphe Estate Grown Forstør

Peltier - Triomphe Estate Grown

12757

Ny

Duften af Peltier Triomphe Estate Grown byder på masser af intens bærfrugt og en mineralitet, som er uden sidestykke. Denne vin fra Peltier Winery i Lodi er intet mindre end enestående, og kan bestemt anbefales til alle vin-elskere.

Med denne rødvin fra Peltier får man en sublim kvalitetsvin, der med fordel kan nydes til særlige lejligheder eller til et ekstra godt måltid.

Flere detaljer

DKK 425,00

Yderligere information

Peltier - Triomphe Estate Grown

Smagen Triomphe Estate Grown fra Peltier åbner sig lag for lag med en koncentreret bærfrugt, mokka, mineraler og vanille. De perfekte modene tanniner sikrer vinens balance og et stort lagringspotentiale. Nyd den delikate rødvin nu eller lad den lagre et par inden den nydes.

Nydes i store glas og gerne som ledsager til kraftigt fjerkræ, oksekød eller lam.

Yderligere information om Triomphe Estate Grown

Druer: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Malbec
Land: USA
Område: Lodi, Californien
Alc.: 14.5% 

Peltier - Lidenskabelig bæredygtig vin

Peltier Winery er en innovativ vingård der er på forkant af vinindustrien med deres faciliteter. Peltier Winery's mission er at producere og skabe fremragende vine fra deres bæredygtigt opdrættede, certificerede vinmarker.

Deres lidenskab er at forbedre god mad med ekstraordinær vin og dele denne oplevelse med alle. Uanset om det er i Peltier Winery's vinsmagningslokale, lokalt eller globalt, ønsker de at alle skal kende deres passion for vin, mad, familie og venner. Så derfor inviterer Peltier Winery vin-entusiaster verden over til at smage lidenskaben og opleve den livsstil, der er Peltier Winery.