Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Den alkoholfri pakke Forstør

Den alkoholfri pakke

13698

Ny

Uanset om det er af den ene eller anden årsag at du ikke kan/må/vil drikke alkohol, så skal der da være et alternativ til et kedeligt glas vand, når de andre sidder og labber deres alkoholiske drikke i sig.

Med denne pakke hjælper vi godt på vej med både øl, vin og frugtcidere uden alkohol, så man stadig kan få fornemmelsen af at have noget lækkert i sit glas uden at gå på kompromis med alkoholindtaget.

Så kan de gravide, de intolerante, chaufførerne og alle andre også være med uden at tørste!

DKK 190,00

-DKK 116,00

DKK 306,00

I stedet for DKK 306,00

Pakkeindhold

 • Vis her
  DKK 79,00
  1 x

  Bon Voyage Cabernet Sauvignon er en dejlig allround alkoholfri rødvin, som kan nydes til de fleste retter. Smagen af rødvinen er let med en god struktur. Bon Voyage Cabernet Sauvignon har fine noter af solbær, som giver en frugtig og forfriskende smagsoplevelseMed denne Cabernet Sauvignon fra Bon Voyage får du en behagelig rødvin uden alkohol, der er let...

  DKK 79,00
 • 1 x

  Med denne velsmagende alkoholfrie granatæblecider fra Val de France får man en boblende og forfriskende oplevelse. Cideren med granatæble er økologisk så man i sandhed kan nyde den med god samvittighed.Den dejlige friske Val de France cider er perfekt til de varme sommerdage hvor man har brug for en ekstra smagfuld afkøling. Nyd den i varmen på terrassen. 

  DKK 0,00
 • 1 x

  Med denne velsmagende alkoholfrie hyldeblomstcider fra Val de France får man en boblende og forfriskende oplevelse. Cideren med hyldeblomst er økologisk så man i sandhed kan nyde den med god samvittighed.Den dejlige friske Val de France cider er perfekt til de varme sommerdage hvor man har brug for en ekstra smagfuld afkøling. Nyd den i varmen på terrassen. 

  DKK 0,00
 • Vis her
  DKK 79,00
  1 x

  Sauvignon Blanc Alkoholfri fra Bon Voyage er det perfekte valg til dig, der ønsker et godt glas hvidvin uden alkohol, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Vinen har en fin lys gul farve med et svagt grønt skær. Bouqueten er meget udtryksfuld og rummer noter af blomster og tropisk frugt samt mineralske toner. Smagen er rund, behagelig og...

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 40,00
  1 x

  En lækker pale ale med en let uklar og mørk ravfarve. En flot krone af let gyldent og grovporet skum på toppen. Duften byder på malt og humle med et hint af frisk frugt, og smagen fortsætter og komplimenterer duften på en behagelig måde, så man nemt glemmer at det er en alkoholfri variant, man har fået i glasset. Super alternativ hvis man gerne vil have...

  DKK 40,00