Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Den lille hvidvinspakke Forstør

Den lille hvidvinspakke

13710

Ny

Vi har lavet en sampak af nogle af vores bestsellere! En lækker kombination af nogle skønne hvidvine, så man lige kan få slukket hyggetørsten, give en fantastisk gave eller kan lave sin egen vinsmagning

DKK 210,00

-DKK 77,00

DKK 287,00

I stedet for DKK 303,00

Pakkeindhold

 • Vis her
  DKK 99,00
  1 x

  Farven på Mapuche Riesling Reserva er en indbydende lys gul, der passer til hvidvinens behagelige smag.Bouqueten er frisk og på samme tid perfekt parfumeret, fuld af frugt og friskhed. Riesling Reserva fra Chile har en delikat smag af citrus og blomster aroma som fremhæver noter af grapefrugt, lime, æble og abrikos med let strejf af karamel.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 85,00
  1 x

  Med Bianco fra I Muri får man en forfriskende hvidvin, der er perfekt til sommerens varmere dage. Med sin strågule farve og smagsnuancer af frisk citrus og saftig fersken, er hvidvinen fra I Muri en delikat mundfuld.Vinen har en sprød syre, der giver en god balance til de mere sødmefulde og frugtige noter. Tag en slurk af sommeren med denne hvidvin!

  DKK 85,00
 • 1 x

  Klassisk New Zealandsk sauvignon blanc! Lækker og sprød vin der har en forfriskende intens karakter af lyse blomster kombineret med frugtige noter af passionsfrugt, stikkelsbær og citrus.Den er dejligt tør og med en markant syre som er dejligt passende og afbalanceret til de intense smagsnuancer.Man fornemmer en let fyldig karakter, fordi en del af vinen...

  DKK 0,00