Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Den store rød/hvide pakke Forstør

Den store rød/hvide pakke

13724

Ny

Et skønt mix af nye og gamle vidundere! Så kan man kræse lidt for sig selv og dem man har kær med noget ekstra lækkert fra Frankrig, Italien og USA.

Perfekt til både julemiddagene og alternativer til julefrokoster i denne usædvanlige tid

DKK 680,00

-DKK 304,00

DKK 984,00

I stedet for DKK 746,00

Pakkeindhold

 • Vis her
  DKK 119,00
  1 x

  Ripasso Valpolicella fra Basso er en blød og fyldig Ripasso med en kraftfuld bouquet af kirsebær, skovbær og tørret frugt. Smagen af den italienske rødvin er fyldig og vedvarende med mange behagelige nuancer.Med Ripasso Valpolicella får man en saftig vin med god struktur, forfriskende syre og en ren, lang finish. En klassisk Ripasso, når den er bedst!

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 249,00
  1 x

  Amarone della Valpolicella fra Basso har en dyb rubinrød farve, der er en sand fryd for øjet når den hældes op. Den italienske rødvin byder på aromaer af modne bær, tørrede frugter, rosiner og fyldig chokolade. Med denne Amarone fra Italien får man en rig smag med fin tekstur, god balance og lang eftersmag, der føles behagelig i munden.

  DKK 249,00
 • Vis her
  DKK 189,00
  1 x

  En klassisk hvidvin fra Bourgogne med god kraft og karakter. En lækker sammensætning af frugtighed og cremet fylde med noter af æble, pære, citrus og et hint af hvide blomster og druer. På tungen fornemmer man en let cremet krop med en svagt krydret finish i eftersmagen. Nyd den som aperitif eller match den med pastaretter, kolde retter, fed fisk og...

  DKK 189,00
 • Vis her
  DKK 189,00
  1 x

  Klassisk rødvin fra Bourgogne på 100 % pinot noir med en flot rubinrød farve. Både i duft og smag får man en elegant friskhed med noter af bl.a. kirsebær og jordbær kombineret med en let krydret finish. En medium fyldig vin, hvor harmonien fuldendes med en blød og fin eftersmag. Velegnet til lette retter med kød fx grillet eller stegt eller evt. til en...

  DKK 189,00