Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Snack bites - Crunchy Sticks Grissini Medium Forstør

Snack bites - Crunchy Sticks Grissini Medium

13596

Ny

Skønne mini grissini sticks med smag af tomat og basilikum. Passer perfekt til eller i en salat eller som en snack til at dyppe i dip, pesto eller lignende dyppelse.

Man får en dejlig middelhavsstemning med den dejligt krydrede smag.

Det ser jo også lækkert ud med sådan et bæger i fx en gavekurv

Flere detaljer

DKK 40,00

Produkt information

IndholdCa. 110 g
AllergenerHvedemel, ølgær, maltpulver (indeholder hvede, gluten). Kan indeholde spor af nødder og mandler.

Yderligere information

Nuts'n more - Affordable luxury and common sense


Det startede med nødder men er i dag meget mere end det. Nuts'n more står også bag et arsenal af varianter med dragerede nødder og chokoladeprodukter. De kalder det selv "affordable luxury and common sense", og henviser til at de kun samarbejder med producenter og leverandører der har en særdeles høj standard for arbejdsvilkår, materialer, produktion osv. Dermed er man med til at hjælpe verden og menneskerne bag arbejdet ved at bakke op om tankegangen med at passe på miljøet og menneskerne i arbejde.

De ristede nøddesnacks dækker bl.a. over mandler, hasselnødder, pistacienødder, majskorn, cashewnødder m.m., og de kommer i både tørristede og overtrukne udgaver både med overtræk af chokolade, lakrids, chili, wasabi, karamel og hvad de ellers kan finde på at kombinere med af lækkerier.

Der er helt sikkert lagt op til hygge med lækre snacks, når disse produkter kommer på bordet