Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Snack bites - Peanuts Dry Roasted & Salted Pose Forstør

Snack bites - Peanuts Dry Roasted & Salted Pose

13683

Ny

Lækre sprøde gourmet peanuts fra Argentina med en dejlig ren smag. De er tørristede (altså ristet i ovn uden nogen form for olier) og let saltede, så man fremhæver den naturlige sprøde smag.

Det er en perfekt snack til både lækkersulten eller som makker til en kold øl, en gin&tonic eller en anden kølig drink

Det ser jo også lækkert ud med sådan en pose i fx en gavekurv

Flere detaljer

DKK 60,00

Produkt information

Indholdca. 350 g
AllergenerPeanuts

Yderligere information

Nuts'n more - Affordable luxury and common sense


Det startede med nødder men er i dag meget mere end det. Nuts'n more står også bag et arsenal af varianter med dragerede nødder og chokoladeprodukter. De kalder det selv "affordable luxury and common sense", og henviser til at de kun samarbejder med producenter og leverandører der har en særdeles høj standard for arbejdsvilkår, materialer, produktion osv. Dermed er man med til at hjælpe verden og menneskerne bag arbejdet ved at bakke op om tankegangen med at passe på miljøet og menneskerne i arbejde.

De ristede nøddesnacks dækker bl.a. over mandler, hasselnødder, pistacienødder, majskorn, cashewnødder m.m., og de kommer i både tørristede og overtrukne udgaver både med overtræk af chokolade, lakrids, chili, wasabi, karamel og hvad de ellers kan finde på at kombinere med af lækkerier.

Der er helt sikkert lagt op til hygge med lækre snacks, når disse produkter kommer på bordet