Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Snack bites - Salmiaklakrids bronze Forstør

Snack bites - Salmiaklakrids bronze

13118

Ny

Lækre kugler af salmiaklakrids der er overtrukket med en fed og fyldig hvid chokolade og til sidst vendt i bronze pulver. Lakridsen er vurderet til medium/høj i styrke, og den balanceres dejligt af den sødlige og blide hvide chokolade, så man får det bedste fra begge verdner.

Dekorative og lækre snacks til både lækkersulten eller som makker til en god hyggestund.

Det ser jo også lækkert ud med sådan et bæger i fx en gavekurv

Flere detaljer

DKK 40,00

Produkt information

Indholdca. 120 g
AllergenerHvedemel, sødmælkspulver, laktose, skummetmælkspulver, soyalecithin. Kan indeholde spor af nødder og mandler

Yderligere information

Nuts'n more - Affordable luxury and common sense


Det startede med nødder men er i dag meget mere end det. Nuts'n more står også bag et arsenal af varianter med dragerede nødder og chokoladeprodukter. De kalder det selv "affordable luxury and common sense", og henviser til at de kun samarbejder med producenter og leverandører der har en særdeles høj standard for arbejdsvilkår, materialer, produktion osv. Dermed er man med til at hjælpe verden og menneskerne bag arbejdet ved at bakke op om tankegangen med at passe på miljøet og menneskerne i arbejde.

De ristede nøddesnacks dækker bl.a. over mandler, hasselnødder, pistacienødder, majskorn, cashewnødder m.m., og de kommer i både tørristede og overtrukne udgaver både med overtræk af chokolade, lakrids, chili, wasabi, karamel og hvad de ellers kan finde på at kombinere med af lækkerier.

Der er helt sikkert lagt op til hygge med lækre snacks, når disse produkter kommer på bordet