Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Snack bites - Sumo mix Forstør

Snack bites - Sumo mix

13413

Ny

Sumo mix fra Nuts'n more er en lækker blanding af nøddelignende snacks på en base af rismel. De er lækre og luftige samtidig med at de har masser af smag fra forskellige krydderier og smagsgivere.

Der er både stærke og milde krydderier, så der er masser af mulighed for variation på smagene.

Og så ser sådan et bæger jo flot ud i fx gavekurve og på sofabordet, når der skal hygges med familie og venner.

Flere detaljer

DKK 40,00

Produkt information

Indhold125 g
AllergenerPeanuts, sojasauce (soyabønner, hvede, vand, salt), hvedemel, HVP pulver (soya), ostekrydderi (ostepulver (indeholder mælk), sesamfrø. Kan indeholde spor af nødder og mandler.

Yderligere information

Nuts'n more - Affordable luxury and common sense


Det startede med nødder men er i dag meget mere end det. Nuts'n more står også bag et arsenal af varianter med dragerede nødder og chokoladeprodukter. De kalder det selv "affordable luxury and common sense", og henviser til at de kun samarbejder med producenter og leverandører der har en særdeles høj standard for arbejdsvilkår, materialer, produktion osv. Dermed er man med til at hjælpe verden og menneskerne bag arbejdet ved at bakke op om tankegangen med at passe på miljøet og menneskerne i arbejde.

De ristede nøddesnacks dækker bl.a. over mandler, hasselnødder, pistacienødder, majskorn, cashewnødder m.m., og de kommer i både tørristede og overtrukne udgaver både med overtræk af chokolade, lakrids, chili, wasabi, karamel og hvad de ellers kan finde på at kombinere med af lækkerier.

Der er helt sikkert lagt op til hygge med lækre snacks, når disse produkter kommer på bordet