Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Amarcord - Tabachéra Ambrata Doppio Malto 50 cl Forstør

Amarcord - Tabachéra Ambrata Doppio Malto 50 cl

10716

Ny

Tabachéra Ambrata Doppio Malto fra Amarcord er en alkoholrig italiensk øl af typen belgian strong ale. Den italienske øl har en gylden ravfarve og et flot cremet skum. Tabachéra byder på en frugtig aroma med hint af citrus og karamel.

Italienske Amarcord's Tabachéra Ambrata Doppio Malto har en alkoholprocent på 9%.

Øllen fra Italien har en sødmefuld start, men en let bitter afslutning.

Flere detaljer

DKK 39,00

Yderligere information

Amarcord - Tabachéra Ambrata Doppio Malto 

Amarcord Tabachéra 9% abv. Overgæret, ravfarvet øl af typen Belgian Strong Ale. Flot cremet skum, maltet og frugtagtig aroma med toner af karamel og citrus. Smagen er i starten sødlig men skifter til en let bitter karakter. Moderat og let bitter eftersmag. Ikke pasteuriseret og eftergærer på flasken. 50 cl. og 3 lt.

Amarcord - Nostalgiske øl fra Italien

Amarcord har altid kreeret oprigtige og autentiske øl fra det smukke Italien. Bryggeriet åbnede i 1997 og har siden da produceret smukke specialøl fra Italien, som kan nydes til adskillige lejligheder. Hvad end man bare trænger til at slukke tørsten eller mangler en dejlig øl til frokostbordet.

Italienske Amarcord har noget til enhver smag kombineret med en filosofi der fokuserer på nostalgi, oprigtighed og autencitet. Bryggeriet fra Italien kreere øl der får en til at tænke på de gode gamle dage.