Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Klosterbryggeriet - Alkoholfri 50 cl Forstør

Klosterbryggeriet - Alkoholfri 50 cl

13362

Ny

En lækker pale ale med en let uklar og mørk ravfarve. En flot krone af let gyldent og grovporet skum på toppen.

Duften byder på malt og humle med et hint af frisk frugt, og smagen fortsætter og komplimenterer duften på en behagelig måde, så man nemt glemmer at det er en alkoholfri variant, man har fået i glasset.

Super alternativ hvis man gerne vil have en forfriskende drik uden at skulle bekymre sig om alkohol.

Flere detaljer

DKK 40,00

Produkt information

Alc.:under 0,5 %
Indhold50 cl

Yderligere information

Klosterbryggeriet - Dansk bryggeri med et mangfoldigt sortiment

Hos Klosterbryggeriet finder man øl, når de er allerbedst. Den danske bryggeri ligger i Skanderborg, og oprinder fra Øm Kloster der ligger elegant på en landtange mellem Mossø og Gudensø nær ved Ry i det midtjyske. De første kvalitetsøl blev brygget i 2008, og med familiens 37 års erfaring i ølbranchen, så kunne det ikke blive andet end en velsmagende succes.

I 2009 valgte Klosterbryggeriet at krydre deres sortiment lidt og begyndte derfor at importere udvalgte specialøl, som alle kunne nyde godt af. Med denne tilføjelse skabte Klosterbryggeriet sig et bredt og alsidigt vareportefølje, så de kunne tilbyde noget til enhver smag.

Men Klosterbryggeriet byder også på forfriskende drikke helt uden alkohol. I 2011 lancerede bryggeriet MOSTers, som er økologiske læskeprodukter, fulde af saft, men ikke tilsat sukker. Senere tilføjede Klosterbryggeriet Galvanina i 2013, som består af økologiske sodavand og mineralvand.

Man kan derfor sandfærdigt sige at hos Klosterbryggeriet finder man noget for enhver smag, både med og uden alkohol. De danske bryggeri opdaterer løbende deres sortiment efter sæson, så hold øje med deres mange velsmagende tilbud!