Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Klosterbryggeriet - Kloster Hvede Økologisk 50 cl Forstør

Klosterbryggeriet - Kloster Hvede Økologisk 50 cl

11420

Ny

Kloster Hvede fra Klosterbryggeriet er en velsmagende og gylden hvedeøl. Øllen er overgæret og har et fyldigt hvidt skum.

Klosterbryggeriet's Kloster Hvede har en alkoholprocent på 5,2%.

Den gyldne Kloster Hvede har en frugtig aroma og smag med toner af citrus og appelsin. For yderligere at fremhæve den friske smag, er øllen tilføjet økologisk appelsin-saft. Alt i alt en forfriskende hvedeøl.

Flere detaljer

DKK 40,00

Yderligere information

Klosterbryggeriet - Kloster Hvede Økologisk

5,2% alkohol. Gylden og overgæret hvedeøl med et stort hvidt skum. Meget frugtagtig  aroma, smag med toner af appelsin og citrus. 

For at forstærke den frugtagtige smag er øllen tilsat økologisk appelsin- saft.  

Eftersmagen er let sød og frisk med en god balance mellem  malt og humle. ufiltreret. En frisk og velsmagende hvedeøl. 50 cl.

Klosterbryggeriet - Dansk bryggeri med et mangfoldigt sortiment

Hos Klosterbryggeriet finder man øl, når de er allerbedst. Den danske bryggeri ligger i Skanderborg, og oprinder fra Øm Kloster der ligger elegant på en landtange mellem Mossø og Gudensø nær ved Ry i det midtjyske. De første kvalitetsøl blev brygget i 2008, og med familiens 37 års erfaring i ølbranchen, så kunne det ikke blive andet end en velsmagende succes.

I 2009 valgte Klosterbryggeriet at krydre deres sortiment lidt og begyndte derfor at importere udvalgte specialøl, som alle kunne nyde godt af. Med denne tilføjelse skabte Klosterbryggeriet sig et bredt og alsidigt vareportefølje, så de kunne tilbyde noget til enhver smag.

Men Klosterbryggeriet byder også på forfriskende drikke helt uden alkohol. I 2011 lancerede bryggeriet MOSTers, som er økologiske læskeprodukter, fulde af saft, men ikke tilsat sukker. Senere tilføjede Klosterbryggeriet Galvanina i 2013, som består af økologiske sodavand og mineralvand.

Man kan derfor sandfærdigt sige at hos Klosterbryggeriet finder man noget for enhver smag, både med og uden alkohol. De danske bryggeri opdaterer løbende deres sortiment efter sæson, så hold øje med deres mange velsmagende tilbud!

30 andre produkter i den samme kategori: