Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Starlino Aperitivo Rosé 10 cl Forstør

Starlino Aperitivo Rosé 10 cl

13429

Ny

Fra Starlino får du her en lækker og frisk aperitif på en blanding af rosévin og et destillat af bl.a. pink grapefrugt, hyldeblomst, koriander, iris, timian og tusindgylden.


Den har et utal af muligheder, da den kan nydes rent, med isterninger, med mousserende vin (fx prosecco som en slags spritz), med tonic, i en negroni, i en manhattan eller i mange andre kombinationer, og det er en vanvittig lækker velkomstdrink.

Flere detaljer

DKK 45,00

Produkt information

LandItalien
Alc.:17 %
Indhold10 cl

Yderligere information

Hotel Starlino - Lækkerier fra Torino

Torino destilleriet er arnested for de lækre apritifs der gemmer sig bag navnene af Starlino aperitivo og vermouth. De har lavet vermouth på destilleriet i over 100 år, og vermouth lader til at være på vej tilbage i popularitetsspotlyset, så de ønskede at lave noget nyt, friskt og lækkert til at hjælpe med at bringe de skønne produkter endnu mere ind i folks bevidsthed.
Opskrifterne på Starlino-serien er lavet af Benis Muni og Beppe Ronco, som har arbejdet hos Torino destilleriet i over 20 år. De har masser af erfaring med at udvikle aperitifs og vermouths, så de har en god baggrund for at være med til disse "genopfindelser" af de lækre drinks.

Man kan besøge destilleriet og se hvordan Hotel Starlino brandet er inspireret af destilleriets arkitektur.