Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Franklin&Sons Natural Light Tonic Water Forstør

Franklin&Sons Natural Light Tonic Water 200ml

13441

Ny

Klassisk tonic men kun med halvt så meget sukker, hvilket gør den mere sprød og tør, og dermed endnu bedre til at fremhæve sødme og smag.

Det lavere sukkerniveau gør bitterheden mere mærkbar, hvilket giver en fantastisk oplevelse med en intenst smagende gin, hvor aromaerne virkelig bliver nuanceret.

Prøv den i en Old Tom Gin eller en gin med fremtrædende smag af blomster eller intens frugt.

Flere detaljer

DKK 20,00

Produkt information

LandStorbritannien
Indhold200 ml

Yderligere information

Franklin&Sons - Exceptionel britisk mixer til din drink

Franklin&Sons er en prisvindende producent af fantastiske tonics og læskedrikke. De er blevet premieret med adskillige priser fra The Great Taste Award for 80 % af deres sortiment.

De anvender hovedsageligt lokale ingredienser i form af frugter, bær, rødder og krydderurter for at støtte det engelske landbrug, men de henter også råvarer udenlands for at supplere aromaer og opnå det præcise resultat, der opleves i deres produkter.

Der er lagt op en til en formidabel oplevelse, når Franklin&Sons' produkter kommer på bordet. Hvadend det er til en lækker drink, til at nyde som standalone eller for at slukke tørsten.

5 Relaterede produkter