Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Franklin&Sons Pink Grapefruit Tonic Forstør

Franklin&Sons Pink Grapefruit Tonic 200ml

13442

Ny

Denne smagsvariant fra Franklin&Sons er et fantastisk match til bl.a. gin med blomstrede og parfumerede noter eller hvor te er en fremtrædende smagsgiver.

Den er særdeles frisk med naturlig smag af pink grapefrugt og bergamot, der giver et sommeragtigt og sprødt udtryk i din drink. Men den kan også sagtens nydes ren som en lækker forfriskning.

Prøv den i en frugtig gin eller evt. lys tequila

Flere detaljer

DKK 20,00

Produkt information

LandStorbritannien
Indhold200 ml

Yderligere information

Franklin&Sons - Exceptionel britisk mixer til din drink

Franklin&Sons er en prisvindende producent af fantastiske tonics og læskedrikke. De er blevet premieret med adskillige priser fra The Great Taste Award for 80 % af deres sortiment.

De anvender hovedsageligt lokale ingredienser i form af frugter, bær, rødder og krydderurter for at støtte det engelske landbrug, men de henter også råvarer udenlands for at supplere aromaer og opnå det præcise resultat, der opleves i deres produkter.

Der er lagt op en til en formidabel oplevelse, når Franklin&Sons' produkter kommer på bordet. Hvadend det er til en lækker drink, til at nyde som standalone eller for at slukke tørsten.

5 Relaterede produkter