Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Galvanina - Century Sparkling 35,5 cl Forstør

Galvanina - Century Sparkling 35,5 cl

Ny

Imellem regionerne Emilia-Romagna og Marche i hjertet af Italien, finder man tre naturlige kilder med strømme af lækkert mineralvand.
Vandet beriges med naturlige mineraler på sin vej, og man kan tydeligt smage at der er fokus på bevaring af disse mineraler og vandets naturlighed, når man tager en slurk af denne brusende mineralvand!

Vandet er tilsat naturligt fremstillet kuldioxid og giver en dejlig blød og forfriskende fornemmelse.

En skøn makker til enhver tørst eller middag

Flere detaljer

DKK 24,00

  • Forvent 2-4 hverdage ekstra leveringstid

Produkt information

LandItalien
Indhold35,5 cl

Yderligere information

Galvanina - Forfriskende læskedrikke fra Italien

Italienske Galvanina byder på dejlige økologiske læskedrikke, så du altid kan nyde en forfriskelse med god samvittighed. Firmaet har igennem mange år produceret en bred vifte af smagsvarianter, som alle for munden til at løbe i vand.

Alle Galvanina’s drikke har en behagelig blid brus, der gør dem til en sand fornøjelse for smagsløgene, og til en ideel ingrediens i alverdens drinks og cocktails.

Galvanina har fokus på lokale råvarer og god kvalitet hele vejen igennem, og netop derfor bliver man aldrig skuffet over Galvanina’s dejlige drikke i de smukkeste glasflasker.