Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Galvanina - Cola Zero 35,5 cl Forstør

Galvanina - Cola Zero 35,5 cl

Ny

Økologisk cola i en sukkerfri udgave, der er sødet med stevia i stedet for sukker. Den er således kaloriefri, og man oplever en mindre sød men mere naturlig udgave, og den er fremragende som mixer i cocktails, hvor man ellers ville bruge almindelige colavarianter.

Uden sukkerindholdet får man fremhævet smagsnuancer på en helt anden og mere intens måde, så det er absolut værd at prøve både som regulær tørstslukker og som mixer i fx rom og diverse long drinks.

Kom an med sommeren!

Flere detaljer

DKK 24,00

  • Forvent 2-4 hverdage ekstra leveringstid

Produkt information

LandItalien
Indhold35,5 cl

Yderligere information

Galvanina - Forfriskende læskedrikke fra Italien

Italienske Galvanina byder på dejlige økologiske læskedrikke, så du altid kan nyde en forfriskelse med god samvittighed. Firmaet har igennem mange år produceret en bred vifte af smagsvarianter, som alle for munden til at løbe i vand.

Alle Galvanina’s drikke har en behagelig blid brus, der gør dem til en sand fornøjelse for smagsløgene, og til en ideel ingrediens i alverdens drinks og cocktails.

Galvanina har fokus på lokale råvarer og god kvalitet hele vejen igennem, og netop derfor bliver man aldrig skuffet over Galvanina’s dejlige drikke i de smukkeste glasflasker.