Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Galvanina - Fruit Blood Orange/Blueberry/Carrot 35,5 cl Forstør

Galvanina - Fruit Blood Orange/Blueberry/Carrot 35,5 cl

Ny

En forfriskende økologisk læskedrik med en skøn smagsprofil mikset af skønne råvarer fra både Middelhavet og Nordeuropa.
En super sammensætning af sicilianske blodappelsiner, krydrede sorte gulerødder og afslutningsvist friske blåbær. Det giver samlet set en lækker blanding af både syre, sødme og tørhed, og man får en markant og spændende smagsoplevelse som både mixer i cocktails, som aperitif eller almindelig tørstslukker.

Så kan sommeren bare komme an.


Flere detaljer

DKK 24,00

  • Forvent 2-4 hverdage ekstra leveringstid

Produkt information

LandItalien
Indhold35,5 cl

Yderligere information

Galvanina - Forfriskende læskedrikke fra Italien

Italienske Galvanina byder på dejlige økologiske læskedrikke, så du altid kan nyde en forfriskelse med god samvittighed. Firmaet har igennem mange år produceret en bred vifte af smagsvarianter, som alle for munden til at løbe i vand.

Alle Galvanina’s drikke har en behagelig blid brus, der gør dem til en sand fornøjelse for smagsløgene, og til en ideel ingrediens i alverdens drinks og cocktails.

Galvanina har fokus på lokale råvarer og god kvalitet hele vejen igennem, og netop derfor bliver man aldrig skuffet over Galvanina’s dejlige drikke i de smukkeste glasflasker.