Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Galvanina - Fruit Cedrata 35,5 cl Forstør

Galvanina - Fruit Cedrata 35,5 cl

Ny

Denne økologiske læskedrik er frisk og sprød. Cedrat er en citrusfrugt, som man bl.a. udvinder sukat af. Den er ikke så intens som citron, men har en dejlig kombination af syre og sødme, der kommer ved brug af både skallen og saften.

En forfriskende sodavand der kan nydes som tørstslukker eller med fordel bruges som alternativ til mixer i en cocktail, der skal friskes op, fx sammen med gin og likører.

Den er oplagt som forfriskning på en varm sommerdagFlere detaljer

DKK 24,00

  • Forvent 2-4 hverdage ekstra leveringstid

Produkt information

LandItalien
Indhold35,5 cl

Yderligere information

Galvanina - Forfriskende læskedrikke fra Italien

Italienske Galvanina byder på dejlige økologiske læskedrikke, så du altid kan nyde en forfriskelse med god samvittighed. Firmaet har igennem mange år produceret en bred vifte af smagsvarianter, som alle for munden til at løbe i vand.

Alle Galvanina’s drikke har en behagelig blid brus, der gør dem til en sand fornøjelse for smagsløgene, og til en ideel ingrediens i alverdens drinks og cocktails.

Galvanina har fokus på lokale råvarer og god kvalitet hele vejen igennem, og netop derfor bliver man aldrig skuffet over Galvanina’s dejlige drikke i de smukkeste glasflasker.