Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Galvanina - Fruit Red Grapefruit 35,5 cl Forstør

Galvanina - Fruit Red Grapefruit 35,5 cl

Ny

En frisk økologisk sodavand med en sursød smagsprofil fra lækker rød grapefrugt, der er dyrket ved Middelhavet. Drikken er elegant og fin lyserød, og man får skønne tanker hen mod sol og sommer, og man kan næsten fornemme de mange solskinstimer og den friske havbrise, som frugterne har modtaget, inden de blev plukket. Smagen er sprød og frisk med et pift af citron

Prøv den som tørstslukker, aperitif og som en lækker alternativ mixer i drinks eller mocktails

Så kan sommeren bare komme an.

Flere detaljer

DKK 24,00

  • Forvent 2-4 hverdage ekstra leveringstid

Produkt information

LandItalien
Indhold35,5 cl

Yderligere information

Galvanina - Forfriskende læskedrikke fra Italien

Italienske Galvanina byder på dejlige økologiske læskedrikke, så du altid kan nyde en forfriskelse med god samvittighed. Firmaet har igennem mange år produceret en bred vifte af smagsvarianter, som alle for munden til at løbe i vand.

Alle Galvanina’s drikke har en behagelig blid brus, der gør dem til en sand fornøjelse for smagsløgene, og til en ideel ingrediens i alverdens drinks og cocktails.

Galvanina har fokus på lokale råvarer og god kvalitet hele vejen igennem, og netop derfor bliver man aldrig skuffet over Galvanina’s dejlige drikke i de smukkeste glasflasker.