Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Galvanina - Mandarino Verde Tonic 20 cl Forstør

Galvanina - Mandarino Verde Tonic 20 cl

Ny

En forfriskende og sprød tonic med en let usædvanlig smag af grøn mandarin. Den er dejligt tør, men stadig blød og behagelig, og den intense friskhed gør den fremragende som mixer i især gin med fremtrædende botaniske og florale noter.

De grønne mandariner er så friske i smag og duft at det virker næsten parfumeret, men det er heldigvis på en lækker og autentisk måde.

Flere detaljer

DKK 20,00

  • Forvent 2-4 hverdage ekstra leveringstid

Produkt information

LandItalien
Indhold20 cl

Yderligere information

Galvanina - Forfriskende læskedrikke fra Italien

Italienske Galvanina byder på dejlige økologiske læskedrikke, så du altid kan nyde en forfriskelse med god samvittighed. Firmaet har igennem mange år produceret en bred vifte af smagsvarianter, som alle for munden til at løbe i vand.

Alle Galvanina’s drikke har en behagelig blid brus, der gør dem til en sand fornøjelse for smagsløgene, og til en ideel ingrediens i alverdens drinks og cocktails.

Galvanina har fokus på lokale råvarer og god kvalitet hele vejen igennem, og netop derfor bliver man aldrig skuffet over Galvanina’s dejlige drikke i de smukkeste glasflasker.