Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Whiskysten i pose Forstør

Kun online

Whiskysten - 9 stk. med fløjlspose

Ny

Hvis man gerne nyder sin drink afkølet kan det være træls med isterninger der fortynder de. Men her er whiskysten den perfekte løsning!
Så undgår man også eventuelle bismage, der måtte følge med isterningerne fra opholdet i fryseren. 
WIN-WIN!

De kan selvfølgelig bruges til andet en whisky, selvom navnet kan snyde.

Flere detaljer

DKK 139,00

  • Forvent 2-4 hverdage ekstra leveringstid

Yderligere information

Mange ser det som en dødssynd at fortynde sin whisky med vand, og så dur det jo ikke at anvende isterninger til at køle sin drink ned.

Men her kommer whiskysten ind i billedet. De kan med fordel anvendes til fx whisky og cognac "on the rocks", som måske endda giver endnu bedre mening med "sten" i glasset i stedet for isterninger.
Det ser også lidt mere eksklusivt ud med de flotte sten i glasset. Og det anbefales at bruge en tang til at lægge dem forsigtigt i glasset, så der ikke går noget i stykker.

De kan fremstilles i forskellige materialer hvor fedtsten er det mest anvendte, men rustfrit stål er også på det seneste blevet meget populært hertil.


Et ekstra tip: De kan også bruges til at holde fx te eller suppe varm, hvis man putter dem i mikrobølgeovnen i et par minutter i stedet for i fryseren.