Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mest solgte

pr. side
Viser 46 - 60 af 436
  • Vis her
    DKK 95,00

    Negroamaro fra I Muri er en rødvin der vil frem i verden. Med sin fyldige smag af solbær og brombær, har rødvinen velsmagende frugtige noter der balanceres af en afdæmpet syre. I Muri rødvinen har en fyldig krop og en raffineret struktur.Den italienske Negroamaro har en lang og frisk finish med et hint af krydderi. Nyd denne smagfulde rødvin let afkølet.

    DKK 95,00
  • Vis her
    DKK 159,00

    Den høje kvalitet af Luciana Cordioli Ripasso giver en smuk rubinrød vin med en frugtagtig boquet af solbær, brombær og blommer.Ripasso vinen udemærker sig med en rig og intens smag, der er karakteristisk for Luciana Cordioli vinhuset.Du får en prisvindende vin til en helt fantastisk pris. Den italienske Ripasso er altid et sikkert valg der ikke skuffer!

    DKK 159,00
  • Vis her
    DKK 95,00

    En intens rubinrød vin med lilla glimt er hvad der rammer øjet, når Primitivo fra I Muri hældes op. Den italienske rødvin byder på en kraftig smag af røde frugter, der forkæler ganen. I Muri Primitivo har bløde tanniner og en harmonisk fylde, som ligger godt på tungen. Rødvinen er drikkeklar, men kan også sagtens gemmes et par år inden den nydes.

    DKK 95,00
  • Vis her
    DKK 95,00

    Duften er dejlig frisk med hints af jordbær og hindbær. Smagen har svag sødme som gør denne vin til en ener når vejret og lysten siger VIN. Server ved 12 grader gerne sammen med et stykke pizza eller en klassisk paella.

    DKK 95,00
  • Vis her
    DKK 99,00

    Farven på Mapuche Riesling Reserva er en indbydende lys gul, der passer til hvidvinens behagelige smag.Bouqueten er frisk og på samme tid perfekt parfumeret, fuld af frugt og friskhed. Riesling Reserva fra Chile har en delikat smag af citrus og blomster aroma som fremhæver noter af grapefrugt, lime, æble og abrikos med let strejf af karamel.

    DKK 99,00
  • Vis her
    DKK 85,00

    Sauvignon Blanc fra Fish Hoek er en frisk vin med et frækt twist af lime i kombination med grønne figner og stikkelsbær, samt en dvælende finish - klassiske kendetegn for en god Sauvignon Blanc. Hvidvinen fra Fish Hoek jar en forfriskende smag, perfekte til de varme dage på terrassen.Du får her en dejlig Fish Hoek hvidvin til en yderst attraktiv pris.

    DKK 85,00
  • Vis her
    DKK 29,00

    Kloster Hvede er en velsmagende og gylden hvedeøl. Øllen er overgæret og har et fyldigt hvidt skum.Øllen er ufiltreret og har en alkoholprocent på 5,2%. Den byder på en frugtig aroma med noter af citrus og appelsin. Der er endda tilsat en anelse økologisk appelsinsaft for at fremhæve friskheden i smagen.Eftersmagen er let sød og frisk med en god balance...

    DKK 29,00
  • Vis her
    DKK 29,00

    Med denne økologiske Pilsner fra Klosterbryggeriet får man en frisk og tilgængelig øl, perfekt til de varme sommerdage. Øllen har en den dejlig let fylde, med masser af friskhed fra humlen og volume fra malten.Her får man en behagelig pilsner med masser af smag, der ikke skuffer! Ideel til frokosten eller når man trænger til en frisk øl.

    DKK 29,00
  • Vis her
    DKK 85,00

    Med Bianco fra I Muri får man en forfriskende hvidvin, der er perfekt til sommerens varmere dage. Med sin strågule farve og smagsnuancer af frisk citrus og saftig fersken, er hvidvinen fra I Muri en delikat mundfuld.Vinen har en sprød syre, der giver en god balance til de mere sødmefulde og frugtige noter. Tag en slurk af sommeren med denne hvidvin!

    DKK 85,00
  • Denne bund er tilbehør til klodsbundsposerne i størrelse 210*90*410 mm. Bunden kan købes, som en tilføjelse til gaveposen af cellofan.Med den skinnende bund kan man sikre sig et fastere fundament i cellofanposen, hvilket får vinflasker til at står mere sikkert og nemmere holde sig oprejst i posen.Alt i alt en rigtig fin tilføjelse til klodsbundsposerne af...

    DKK 3,00
  • Vis her
    DKK 29,00

    Klosterhumle fra Klosterbryggeriet er en smuk specialøl med delikat ravfarvet hvidt skum. Den har en aroma af karamelmalt med et strejf af humle.Øllen holder en alkoholprocent på 6%, og den er brygget af vand malt, humle og gær. Den er tilsat Humle plukket på Øm Kloster og med en intens og fyldig eftersmag af frugt og karamel.

    DKK 29,00
  • Vis her
    DKK 109,00

    Rosé D'Anjou fra Marquis de Goulaine sig ud fra mængden af de mere klassiske rosévine. Med Rosé D'Anjou's unikke sammensætning af smagfulde bær og forfriskende noter af mint, finder du her en fransk rosévin der har en fremragende balance med sødme og syre.Rosévinen fra Marquis de Goulaine er den perfekte vin, hvis menuen står på asiatiske retter og hvis...

    DKK 109,00
  • Vis her
    DKK 95,00

    I denne vin forenes smag og bouquet i den dejlig vin oplevelse. Vinen er fyldig og krydret uden at blive for meget. Du bliver mødt af godt håndværk som passer perfekt til hyggelige simreretter. En dejlig allround vin til hverdag og fest.

    DKK 95,00
  • Har man lyst til gøre sin vingave lidt mere stillig og elegant, eller måske tilføje en lille godbid i gaven, så er denne klodsbundspose perfekt.Cellofanposen har en firkantet bund, hvilket gør at vinflasker kan stå oprejst, samtidig med at man får den smukkeste cellofanindpakning. Der er mulighed for at lægge en fast bund i posen, så indholdet står endnu...

    DKK 4,00
  • Vis her
    DKK 79,00

    Bon Voyage Chardonnay fra Frankrig er en frisk og ligetil alkoholfri hvidvin med klare toner af grønne æbler og pære, der gør vinen til en forfriskende smagsoplevelse. Med Chardonnay får du en alkoholfri vin, som ikke går på kompromis med smagen. Bon Voyage Chardonnay er ideel som aperitif eller til fisk – og skaldyrsretter.

    DKK 79,00
Viser 46 - 60 af 436