Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Vine

Vores vinsortiment rummer kvalitetsvine fra A til Z, og du er derfor garanteret en vin, der falder i lige netop din smag. Hylderne er fyldt med alt fra smagsfyldte rødvine, hvidvine og rosé til de mere boblende mousserende vine

Vi har vin fra alle de ikoniske europæiske vinlande som Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, og Tyskland. Derudover har vi adskillige interessante vine fra de oversøiske lande som Chile, Argentina, USA, Sydafrika, Australien og New Zealand.

Alle vores vine er udvalgt med omhu, så vi sikrer, at vinene har den rette kvalitet og smag. 

Underkategorier

  • Rødvin
    Vi har et bredt udvalg af rødvine fra hele verden, hvor vi jævnligt besøger spændende vingårde og udvælger de bedste rødvine til dig. Vores sortiment byder faktisk på rødvin fra mere end 10 forskellige lande, der bl.a. tæller Frankrig , Spanien og Italien . Kort sagt: Vi har dejlige rødvine til enhver smag - uanset hvilken vin du foretrækker!
  • Hvidvin
    Vi har et stort udvalg af udsøgte hvidvine fra hele verden - og vi har med garanti noget for din smag! I vores sortiment finder du hvidvin fra 8 forskellige lande, hvor vi bl.a. kan nævne  Tyskland ,  Frankrig  og  Italien . Kort fortalt: Vi har skønne hvidvine til selv de mest kræsne smagsløg!
  • Mousserende
    Vi har gennem årene håndplukket de mest fantastiske mousserende vine. Det betyder, at uanset om du er mest til de lidt søde, tørre eller ekstra tørre bobler, så har vi noget til din smag. En af de mest populære mousserede vine er den velkendte Tosti Asti  fra Piemonte i Italien - en klassiker som aperitif, til en varm sommerdag eller til skalddyr.
  • Rosé
    Vi har sammensat et bredt og nøje udvalgt sortiment af udsøgte rosévine fra nogle af de bedste vinlande i verden. Hos os finder du bl.a. delikat rosé fra Chile ,  Frankrig og USA . Sagt med andre ord: Uanset hvad du foretrækker, har vi med garanti en rosévin efter din smag. 
  • Dessert
    Vi har nøje sammensat et stort og varieret udvalg af fantastiske dessertvine til enhver smag og lejlighed. Vi er derfor ret overbeviste om, at du kan finde lige præcis den delikate dessertvin, du står og mangler, blandt vores sortiment.
  • Alkoholfri
    Alkoholfri vin er blevet virkeligt populært blandt danskerne, og det er ikke så underligt! Der kan nemlig være mange gode grunde til at vælge en af de alkoholfri vin-varianter. De alkoholfri vine er for eksempel både sundere og mere praktiske end vin med alkohol. Samtidig er der i de seneste år sket en udvikling i produktionen af alkoholfri vin, som gør, at det nu er muligt at få vin uden alkohol, uden at man behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har samlet et bredt sortiment af særdeles velsmagende alkoholfri kvalitetsvin til enhver smag og lejlighed. I vores udvalg finder du både smagfuld rosé samt forskellige delikate rødvine, hvidvine og mousserende vine.
  • Økologiske Vine
  • Mærkedage og højtider
    Der er mange højtider, skikke, traditioner og mærkedage som vi fejrer af forskellige årsager både i Danmark og resten af verden. Det giver os en anledning til at holde fest og mødes med venner og familie uanset ens tilknytning til den pågældende tradition, og i mange anledninger er vinen en tro følgesvend, fordi der altid er en vin, der passer perfekt til ens tradition. Vi hos AH Vine kommer gladeligt med forslag til hvilken vin, I skal vælge til enhver anledning og menu, så tøv ikke med at tage kontakte os med din forespørgsel. Husk vi også har mulighed for at lave personlige labels hvis du skal bruge vin til noget helt bestemt enten privat, i personaleforeningen, i sportsklubben, i virksomheden eller i en anden sammenhæng.
  • Andre størrelser
    Den almindelige vinflaske har 75 cl, men der er også stor efterspørgsel på både mindre og større flasker. Det er fx både de mindre modeller til skovturen, når man gerne vil nyde et enkelt glas alene men ikke kommer igennem en hel flaske, som en del af en gave eller mange andre anledninger hvor en mindre model bare passer perfekt. Men det er også de større modeller til fx fejring af diverse ting eller som gaver, hvor man gerne lige vil skille sig lidt ud med sin gave. Vi har et fint udvalg af vin i flasker i både mindre og større størrelser, og de er samlet her
pr. side
Viser 1 - 15 af 248
Viser 1 - 15 af 248