Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tressor Legendaire reserve - Vin de paille barrel Forstør

Tresor Legendaire reserve - Vin de Paille

13333

Ny

Her er et pragteksemplar af fransk whisky. Ja du læste rigtigt, fransk whisky! Single malt lagret i sherryfade med en finish fra Vin de Paille-fade (stråvin).

I næsen oplever man noter af toast og vanilje kombineret med en røget undertone. I ganen oplever man også de ristede noter i mere intens grad. En god lang eftersmag afrunder oplevelsen med bravur.

Flere detaljer

DKK 319,00

Produkt information

LandFrankrig
Alc.:44 %
Indhold0,5 L

Yderligere information

Tresor Legendaire - Vin de Paille

Franskmændene kan let blive overset på whiskymarkedet, men det er bestemt en fejl, for de kan i den grad finde ud af at lave whisky. Selvom de ikke bør sammenlignes, så er de ikke så langt fra de klassiske skotske whiskyer men alligevel med deres eget aftryk.

Vin de Paille / stråvin er en type hvidvin fremstillet med druer, der er tørret på stråmåtter. Ofte møder man denne type vin under navnet Amarone, appassimento eller recioto. Druerne tørres på stråmåtter med et resultat af koncentrert sukker- og smagsniveau i druerne, som intensiverer vinens udtryk.

Denne karakter afrunder whiskyen på en særdeles delikat måde, og er især med til at trække tankerne væk fra sammenligningen med alle andre whiskyer.

Vi er på yderst begejstrede for at have fået fingrene i denne serie til vores egen spiritus-import.