Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Wilson&Morgan House Malt Born On Islay Forstør

Wilson&Morgan House Malt Born On Islay

10301

Ny

Et pragteksemplar af en Islay-whisky! Kraftig og fyldig i både smag og krop med intense noter af røg og tjære i skønt samspil med vegetale udtryk af fx grønne bananer, tang og lakridsrod. Det hele på en bund af den sødlige malt med en let toastet karakter.

Hård og robust på ydersiden, men blød og lækker på indersiden.

Harmonien er komplet med både det rå og kraftige mod det bløde og fine.

Flere detaljer

DKK 399,00

Produkt information

LandSkotland
Alc.:43 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Wilson&Morgan - fra Italien til hele verden

"The italian way to Scotland's finest whiskies". Sådan beskriver de selv deres foretagende med særligt udvalgte whiskier fra uafhængige aftapninger.
I 1960'erne, mens der stadig var udfordringer efter anden verdenskrig, begyndte Mario Rossi at importere whisky fra Scotland til hans forretning i Italien, som han havde overtaget fra sin far, vin- og oliekøbmanden Giuseppe Rossi.
Det skulle dog tage næsten 10 år, før italienernes smagspalette var klar til de distinkte smagsnuancer som den gyldne drik kan tilbyde.

I dag er det Marios sønner Fabio og Walter, der fører forretningen videre, og stadig udvælger specifikke whiskier til at repræsentere deres navn. Med tillid til smagsløg og instinkter vælger primært Fabio hvilke single malts, der får lov at komme gennem nåleøjet.