Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Alkoholfri

Alkoholfri vin er blevet virkeligt populært blandt danskerne, og det er ikke så underligt! Der kan nemlig være mange gode grunde til at vælge en af de alkoholfri vin-varianter. De alkoholfri vine er for eksempel både sundere og mere praktiske end vin med alkohol.
Samtidig er der i de seneste år sket en udvikling i produktionen af alkoholfri vin, som gør, at det nu er muligt at få vin uden alkohol, uden at man behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har samlet et bredt sortiment af særdeles velsmagende alkoholfri kvalitetsvin til enhver smag og lejlighed. I vores udvalg finder du både smagfuld rosé samt forskellige delikate rødvine, hvidvine og mousserende vine.
Viser 1 - 7 af 7
 • Vis her
  DKK 79,00

  Bon Voyage Chardonnay fra Frankrig er en frisk og ligetil alkoholfri hvidvin med klare toner af grønne æbler og pære, der gør vinen til en forfriskende smagsoplevelse. Med Chardonnay får du en alkoholfri vin, som ikke går på kompromis med smagen. Bon Voyage Chardonnay er ideel som aperitif eller til fisk – og skaldyrsretter.

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Sauvignon Blanc Alkoholfri fra Bon Voyage er det perfekte valg til dig, der ønsker et godt glas hvidvin uden alkohol, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Vinen har en fin lys gul farve med et svagt grønt skær. Bouqueten er meget udtryksfuld og rummer noter af blomster og tropisk frugt samt mineralske toner. Smagen...

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Med den alkoholfri Pinot Noir Rosé fra Bon Voyage får du velsmagende og elegant kvalitetsrosé - bare uden alkohol. Når du skænker denne vin, bliver du først mødt af en forfinet lyserød farve. Aromaen bærer præg af røde frugter samt krydrede og blomstrede noter. Vinens smag er derudover rund og velafbalanceret.

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Bon Voyage Cabernet Sauvignon er en dejlig allround alkoholfri rødvin, som kan nydes til de fleste retter. Smagen af rødvinen er let med en god struktur. Bon Voyage Cabernet Sauvignon har fine noter af solbær, som giver en frugtig og forfriskende smagsoplevelseMed denne Cabernet Sauvignon fra Bon Voyage får du en behagelig...

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Bon Voyage Merlot er en dejlig allround alkoholfri rødvin, som kan nydes til de fleste retter. Smagen af rødvinen fra Bon Voyage er let med en god struktur. Denne Merlot har fine noter af røde bær, som giver en frugtig og forfriskende smagsoplevelseMed Bon Voyage Merlot fra Frankrig får man en behagelig rødvin uden alkohol, der er let at drikke.

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Bon Voyage Sparkling Chardonnay er en lækker og frisk alkoholfri mousserende vin, som vil gøre sig godt til skaldyr og fisk eller som aperitiff.  Bon Voyage´s Sparkling Chardonnay har en fin lys gul farve med flotte grønne reflekser, bouqueten er intens og leder tankerne mod hvide blomster og citrusfrugter. Vinens smag er...

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Sparkling Rosé fra Bon Voyage er alkoholfri, men det gør den bestemt ikke mindre festlig eller forfriskende! Denne delikate vin har en sart lyserød farve og fine blide bobler. Vinens smag og aroma er frisk, velafbalanceret og behagelig med noter af små røde frugter.

  DKK 89,00
Viser 1 - 7 af 7