Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Alkoholfri

Alkoholfri vin har de seneste år oplevet en utrolig udvikling, hvor det nu er muligt at nyde et rigtigt godt glas vin - bare uden alkohol.

I vores sortiment finder du nogle af de bedste alkoholfrie vine - uanset om du er til rødvin, hvidvin eller bobler.
Viser 1 - 4 af 4
 • Vis her
  DKK 79,00

  Appalina Chardonnay fra Frankrig er en frisk og ligetil alkoholfri hvidvin med klare toner af grønne æbler og pære, der gør vinen til en forfriskende smagsoplevelse. Med Chardonnay fra Appalina får du en alkoholfri vin, som ikke går på kompromis med smagen. Appalina Chardonnay er ideel som aperitif eller til fisk – og skaldyrsretter.

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Appalina Cabernet Sauvignon er en dejlig allround alkoholfri rødvin, som kan nydes til de fleste retter. Smagen af rødvinen fra Appalina er let med en god struktur. Appalina Cabernet Sauvignon har fine noter af solbær, som giver en frugtig og forfriskende smagsoplevelseMed Appalina Cabernet Sauvignon fra Frankrig får du en...

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Appalina Merlot er en dejlig allround alkoholfri rødvin, som kan nydes til de fleste retter. Smagen af rødvinen fra Appalina er let med en god struktur. Appalina Merlot har fine noter af røde bær, som giver en frugtig og forfriskende smagsoplevelseMed Appalina Merlot fra Frankrig får man en behagelig rødvin uden alkohol, der er let at drikke.

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Appalina Sparkling Chardonnay er en lækker og frisk alkoholfri mousserende vin, som vil gøre sig godt til skaldyr og fisk eller som aperitiff.  Appalinas Sparkling Chardonnay har en fin lys gul farve med flotte grønne reflekser, bouqueten er intens og leder tankerne mod hvide blomster og citrusfrugter. Vinens smag er svag...

  DKK 89,00
Viser 1 - 4 af 4