Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bon Voyage - Chardonnay Alkoholfri Forstør

Bon Voyage - Chardonnay Alkoholfri

13169

Ny

Bon Voyage Chardonnay fra Frankrig er en frisk og ligetil alkoholfri hvidvin med klare toner af grønne æbler og pære, der gør vinen til en forfriskende smagsoplevelse. Med Chardonnay får du en alkoholfri vin, som ikke går på kompromis med smagen.

Bon Voyage Chardonnay er ideel som aperitif eller til fisk – og skaldyrsretter.Flere detaljer

DKK 79,00

Yderligere information

Bon Voyage - Chardonnay Alkoholfri

Hvis du vil nyde smagen af et dejligt glas Chardonnay, men gerne vil undvære alkoholen, så er Bon Voyage et perfekt valg for dig. Med sine friske strejf af pære og grønne æble er denne alkoholfrie hvidvin delikat og frisk og er derfor den ideelle sommervin. 

Bon Voyage Chardonnay er fremragende akkompagneret af skaldyr og fisk eller som aperitif.

Yderligere information om 
Bon Voyage Chardonnay Alkoholfri

Sammensætning: 100% Chardonnay
Land: Frankrig
Alc.: Mindre end 0,5 % vol.

Bon Voyage - Delikate alkoholfrie vine til vinelskeren

Denne alkoholfrie serie af vine er skabt med omtanke for vinconnaisseuren, som ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet. Bon Voyage besidder nemlig de samme karaktertræk som de klasisske europæiske kvalitetitetsvine med alkohol.

Hemmeligheden bag Bon Voyage´s succes er en kombination af procedurer fra traditionel vinproduktion - i form af druehøst, udpresning af druesaft samt gæring - og en unik ethanoludtræknings-proces. Denne kombination af procedurer skaber vine, der forbigår alkoholens potentielle skadevirkninger, men hvis udsøgte smag og aroma er bevaret.

Bon Voyage vine uden alkohol er en særdeles delikat konkurrent til de mange alkoholfrie vinalternativer, der findes på markedet. Dette skyldes den særlige måde, hvorpå vinen bliver produceret, hvor det altså udelukkende er alkoholen der fjernes, og hvor de resterende naturlige og sunde ingredienser således forbliver uberørte i vinen.