Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bon Voyage - Pinot Noir Alkoholfri Forstør

Bon Voyage - Pinot Noir Rosé Alkoholfri

13161

Ny

Med den alkoholfri Pinot Noir Rosé fra Bon Voyage får du velsmagende og elegant kvalitetsrosé - bare uden alkohol.

Når du skænker denne vin, bliver du først mødt af en forfinet lyserød farve.
Aromaen bærer præg af røde frugter samt krydrede og blomstrede noter. Vinens smag er derudover rund og velafbalanceret.

Flere detaljer

DKK 79,00

Yderligere information

Bon Voyage – Pinot Noir Rosé Alkoholfri

Pinot Noir Rosé Alkoholfri fra Bon Voyage er en elegant, sprød og deliket rosévin. Med sin velafbalancerede og runde smag er den perfekt til en sommeraften i festligt lag, eller bare når selv du er i humør til at nyde et glas godt rosé uden alkohol.

Pinot Noir Rosé Alkoholfri er fremragende alene eller akkompagneret af salater og forskellige kolde retter.

 

Yderligere information om 
Bon Voyage – Pinot Noir Alkoholfri

Sammensætning: 100% Pinot Noir
Land: Frankrig
Alc.: Mindre end 0,5 % vol.

Bon Voyage - Delikate alkoholfrie vine til vinelskeren

Denne alkoholfrie serie af vine er skabt med omtanke for vinconnaisseuren, som ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet. Bon Voyage besidder nemlig de samme karaktertræk som de klasisske europæiske kvalitetitetsvine med alkohol.

Hemmeligheden bag Bon Voyage´s succes er en kombination af procedurer fra traditionel vinproduktion - i form af druehøst, udpresning af druesaft samt gæring - og en unik ethanoludtræknings-proces. Denne kombination af procedurer skaber vine, der forbigår alkoholens potentielle skadevirkninger, men hvis udsøgte smag og aroma er bevaret.

Bon Voyage vine uden alkohol er en særdeles delikat konkurrent til de mange alkoholfrie vinalternativer, der findes på markedet. Dette skyldes den særlige måde, hvorpå vinen bliver produceret, hvor det altså udelukkende er alkoholen der fjernes, og hvor de resterende naturlige og sunde ingredienser således forbliver uberørte i vinen.