Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bon Voyage - Sauvignon Blanc Alkoholfri Forstør

Bon Voyage - Sauvignon Blanc Alkoholfri

13160

Ny

Sauvignon Blanc Alkoholfri fra Bon Voyage er det perfekte valg til dig, der ønsker et godt glas hvidvin uden alkohol, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Vinen har en fin lys gul farve med et svagt grønt skær. Bouqueten er meget udtryksfuld og rummer noter af blomster og tropisk frugt samt mineralske toner. Smagen er rund, behagelig og velafbalanceret med hints af citron og grapefrugt.

Flere detaljer

DKK 79,00

Yderligere information

Bon Voyage – Sauvignon Blanc Alkoholfri

Hvis du længes efter et forfriskende og behageligt glas hvidvin uden alkohol, så prøv den alkoholfri Sauvignon Blanc fra Bon Voyage!

Med sin velafbalancerede smag kombineret med noter af tropisk frugt og citrus er denne vin et yderst værdigt alternativ til andre hvidvine med alkohol.

Bon Voyage – Sauvignon Blanc Alkoholfri er særligt god til lyst kød, visse oste samt fisk og skaldyr.

 

Yderligere information om 
Bon Voyage Sauvignon Blanc Alkoholfri

Sammensætning: 100% Sauvignon Blanc
Land: Frankrig
Alc.: Mindre end 0,5 % vol. Bon Voyage - Delikate alkoholfrie vine til vinelskeren

Denne alkoholfrie serie af vine er skabt med omtanke for vinconnaisseuren, som ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet. Bon Voyage besidder nemlig de samme karaktertræk som de klasisske europæiske kvalitetitetsvine med alkohol.

Hemmeligheden bag Bon Voyage´s succes er en kombination af procedurer fra traditionel vinproduktion - i form af druehøst, udpresning af druesaft samt gæring - og en unik ethanoludtræknings-proces. Denne kombination af procedurer skaber vine, der forbigår alkoholens potentielle skadevirkninger, men hvis udsøgte smag og aroma er bevaret.

Bon Voyage vine uden alkohol er en særdeles delikat konkurrent til de mange alkoholfrie vinalternativer, der findes på markedet. Dette skyldes den særlige måde, hvorpå vinen bliver produceret, hvor det altså udelukkende er alkoholen der fjernes, og hvor de resterende naturlige og sunde ingredienser således forbliver uberørte i vinen.