Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bon Voyage - Sparkling Chardonnay Alkoholfri Forstør

Bon Voyage- Sparkling Chardonnay Alkoholfri

13172

Ny

Bon Voyage Sparkling Chardonnay er en lækker og frisk alkoholfri mousserende vin, som vil gøre sig godt til skaldyr og fisk eller som aperitiff.  

Bon Voyage´s Sparkling Chardonnay har en fin lys gul farve med flotte grønne reflekser, bouqueten er intens og leder tankerne mod hvide blomster og citrusfrugter. Vinens smag er svag sød og harmonisk med en cremet, blød karakter
.

Flere detaljer

DKK 89,00

Yderligere information

Bon Voyage - Sparkling chardonnay Alkoholfri

Hvis du vil nyde smagen af et dejligt glas mousserende Chardonnay, men gerne vil undvære alkoholen, så er denne sparkling vin uden alkohol et perfekt valg for dig. Med sine friske strejf af pære og grønne æbler er denne mousserende hvidvin delikat og frisk og er derfor den ideelle sommervin. 

Vinen er fremragende akkompagneret af skaldyr og fisk eller som aperitif.

Yderligere information om Sparkling Chardonnay Alkoholfri

Sammensætning: 100% Chardonnay
Land: Frankrig
Alc.: Mindre end 0,5 % vol.

Bon Voyage - Delikate alkoholfrie vine til vinelskeren

De alkoholfrie Bon Voyager-vine er skabt med omtanke for vinconnaisseuren, som ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet. Vinene besidder nemlig de samme karaktertræk som de klasisske europæiske kvalitetitetsvine med alkohol.

Hemmeligheden bag de alkoholfrie Bon Voyage-vines succes er en kombination af procedurer fra traditionel vinproduktion - i form af druehøst, udpresning af druesaft samt gæring - og en unik ethanoludtræknings-proces. Denne kombination af procedurer skaber vine, der forbigår alkoholens potentielle skadevirkninger, men hvis udsøgte smag og aroma er bevaret.

Bon Voyage vine uden alkohol er en stærk konkurrent til de mange alkoholfrie vinalternativer, der findes på markedet. Dette skyldes den særlige måde, hvorpå vinen bliver produceret, hvor det altså udelukkende er alkoholen der fjernes, og hvor de resterende naturlige og sunde ingredienser således forbliver uberørte i vinen.