Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bon Voyage Sparkling Rosé - Alkoholfri Forstør

Bon Voyage - Sparkling Rosé Alkoholfri

13162

Ny

Sparkling Rosé fra Bon Voyage er alkoholfri, men det gør den bestemt ikke mindre festlig eller forfriskende!

Denne delikate vin har en sart lyserød farve og fine blide bobler. Vinens smag og aroma er frisk, velafbalanceret og behagelig med noter af små røde frugter.

Flere detaljer

DKK 89,00

Yderligere information

Bon Voyage – Sparkling Rosé Alkoholfri

Den alkoholfri Sparkling Rosé fra Bon Voyage er en raffineret, elegant og forfriskende mousserende vin.

I kraft af vinens friske smag og den blide brus er den perfekt på varme sommerdage, hvor du vil forkæle dig selv eller dine nærmeste med lækre bobler uden alkohol.

Sparkling Rosé Alkoholfri er perfekt i et højt glas og i selskab med et par isterninger.

For at få den bedste smagsoplevelse af Sparkling Rosé anbefaler vi desuden, at du serverer den ved 4-6 °C.

 

Yderligere information om 
Bon Voyage – Sparkling Rosé Alkoholfri

Sammensætning: 100% Pinot Noir
Land: Frankrig
Alc.: Mindre end 0,5 % vol.


Bon Voyage - Delikate alkoholfrie vine til vinelskeren

Denne alkoholfrie serie af vine er skabt med omtanke for vinconnaisseuren, som ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet. Bon Voyage besidder nemlig de samme karaktertræk som de klasisske europæiske kvalitetitetsvine med alkohol.

Hemmeligheden bag Bon Voyage´s succes er en kombination af procedurer fra traditionel vinproduktion - i form af druehøst, udpresning af druesaft samt gæring - og en unik ethanoludtræknings-proces. Denne kombination af procedurer skaber vine, der forbigår alkoholens potentielle skadevirkninger, men hvis udsøgte smag og aroma er bevaret.

Bon Voyage vine uden alkohol er en særdeles delikat konkurrent til de mange alkoholfrie vinalternativer, der findes på markedet. Dette skyldes den særlige måde, hvorpå vinen bliver produceret, hvor det altså udelukkende er alkoholen der fjernes, og hvor de resterende naturlige og sunde ingredienser således forbliver uberørte i vinen.