Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvine fra Australien

I Australien produceres der rødvin i topkvalitet. Derfor kan du naturligvis også finde et nøje udvalgt sortiment af rødvine fra Australien hos AH Vine. Når du køber en australsk rødvin her på siden, er du sikret en gennemført smagsoplevelse i særklasse.
Viser 1 - 4 af 4
 • Vis her
  DKK 149,00

  Alliance Shiraz er en sublim rødvin med søde noter af sommerens frugter der byder på et karakteristisk touch af krydderier og egetræ. Den mørkerøde vin har en fyldighed og varme, kendt fra Australiens vine. Australsk Shiraz der har lagt 20 måneder på amerikanske og franske egefade, hvilket giver rødvinen et ekstra pift af modenhed og styrker smagen.

  DKK 149,00
 • Vis her
  DKK 159,00

  Deaf Galah fra ADW er fyldt med delikate, friske smagsindtryk af sorte og røde bær med et fint krydret touch, der fører til en dejlig saftig gane. Med et mangfoldigt mix af druesorter er Deaf Galah en saftig rødvin med masser af kraftige smagsnuancer. Australske Deaf Galah er en topvin i særklasse, der charmerer med en fuldendt kant. 

  DKK 159,00
 • Vis her
  DKK 369,00

  The Hattrick rødvinen byder på enkel minimalisme, dybde og eksklusivitet, perfekt til vin-entusiasten der vil prøve noget anderledes. Den australske vin oser af blød og levende frugt, oliven og krydderier. Alt i alt en rigtigt lækkerbisken for smagsløgene. Australske The Hattrick er en eksklusiv vin, der springer barren for gode australske vine.

  DKK 369,00
 • Vis her
  DKK 279,00

  Hart of the Barossa er en økologisk vin med masser af frugt, tørre og bløde tanniner samt vanilje og krydderier fra fadlagring på egefad. Den økologiske rødvin fra Australien er den perfekte måde at nyde et raffineret glas rødvin med god samvittighed. Økologiske Hart of the Barossa shiraz er lavet i ekstremt små oplag og dette er et vinhug til prisen!

  DKK 279,00
Viser 1 - 4 af 4