Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvine fra Australien

I Australien produceres der rødvin i topkvalitet. Derfor kan du naturligvis også finde et nøje udvalgt sortiment af rødvine fra Australien hos AH Vine. Når du køber en australsk rødvin her på siden, er du sikret en gennemført smagsoplevelse i særklasse.
Viser 1 - 3 af 3
 • Vis her
  DKK 129,00

  Shiraz fra H by Haselgrove er en en klassisk vin fra Australien stor smag men alligevel behersket. Man får en ungdommelig og intes smag af saftige blommer og brombær med hint af hindbær, lakrids og krydret kanel.Alt i alt en sublim rødvin fra Australien med en mild og velafbalanceret syre og bløde tanniner. En sand fornøjelse for ganen.

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 369,00

  The Hattrick rødvinen byder på enkel minimalisme, dybde og eksklusivitet, perfekt til vin-entusiasten der vil prøve noget anderledes. Den australske vin oser af blød og levende frugt, oliven og krydderier. Alt i alt en rigtigt lækkerbisken for smagsløgene. Australske The Hattrick er en eksklusiv vin, der springer barren for gode australske vine.

  DKK 369,00
 • Vis her
  DKK 149,00

  Alliance Shiraz er en sublim rødvin med søde noter af sommerens frugter der byder på et karakteristisk touch af krydderier og egetræ. Den mørkerøde vin har en fyldighed og varme, kendt fra Australiens vine. Australsk Shiraz der har lagt 20 måneder på amerikanske og franske egefade, hvilket giver rødvinen et ekstra pift af modenhed og styrker smagen.

  DKK 149,00
Viser 1 - 3 af 3