Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Ayinger

Ayinger er tysk specialøl, der er kendetegnet ved at være fyldig og smagfuld. Specialøllene har gennem årene vundet adskilige priser, hvilket understreger kvaliteten for denne særklasse af specialøl. 

Bryggeriet har med stor passion udviklet specialøl der kan nydes af enhver, der foretrækker en smagsoplevelse udover det sædvanlige. 
Viser 1 - 2 af 2
 • Vis her
  DKK 29,00

  Denne Kellerbier fra tyske Ayinger en en behagelig og let lagerøl med en delikat strågul farve og et cremet hvidt skum.Kellerbier fra Ayinger har en alkoholprocent på 4.9%.Den undergærede lagerøl byder på en aroma af malt og noget frugtigt i form af citrus. Den behagelig duft ledsages af en middelfyldig og let krydret smag af citrus.Kellerbier er en...

  DKK 29,00
 • Vis her
  DKK 29,00

  Ayinger har kreeret denne smukke ravfarvede hvedeøl. Urweisse er en lækker tysk øl, der skiller sig ud fra flokken med sin interessante frugtige smag.Urweisse fra Ayinger har en alkoholprocent på 5.8%Den lyse hvedeøl byder på en intens aroma af citrus, ristet byg og banan. Duften ledsages af en fyldig og krydret smag fuld af malt, citrus og banan. Alt i...

  DKK 29,00
Viser 1 - 2 af 2