Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny JF Protheau Savigny Les Beune Forstør

JF Protheau Savigny Les Beaune

14129

Ny

JF Protheau Savigny-lès-Beaune imponerer med sin dybe rubinrøde farve og komplekse aromaprofil. På næsen afsløres noter af modne røde bær, antydninger af solbær, violer og et subtilt strejf af jordfarver. På ganen finder du en harmonisk balance mellem frugtighed og syre, med silkebløde tanniner, der giver en vedvarende og elegant finish.

Flere detaljer

DKK 399,00

Produkt information

TypeRødvin
LandFrankrig
RegionBourgogne
DruerPinot Noir
FadlagringJa
Indhold75 cl
AllergenerIndeholder sulfitter
Serveringstemperatur16-18 gr.

Yderligere information

Terroir og tradition

Savigny-lès-Beaune er kendt for sine exceptionelle vinmarker, der nyder godt af det ideelle klima og rige kalkholdige jord. JF Protheau udnytter disse unikke forhold til at producere en vin, der virkelig fanger essensen af ​​Bourgogne.

En vin til enhver lejlighed

Uanset om du ønsker at berige en særlig middag, give en tankevækkende gave eller tilføje en udsøgt flaske til din egen vinkælder, er JF Protheau Savigny-lès-Beaune det perfekte valg. Denne vin repræsenterer det bedste fra Bourgogne og vil helt sikkert imponere både kendere og nye vinelskere.

 

Begrænset tilgængelighed

Som kvalitetsvin fra en anerkendt producent produceres JF Protheau Savigny-lès-Beaune i begrænsede mængder. Sikre din flaske i dag og oplev en vin, der kombinerer tradition, kvalitet og unik smag.

 

Bestil JF Protheau Savigny-lès-Beaune i dag, og nyd en autentisk smag af Bourgogne i hvert et glas