Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvine fra Chile

De chilenske rødvine kan altså bare noget, og hos AH Vine er vi tossede med dem! Derfor finder du også et bredt udvalg af de bedste rødvine fra Chile her på siden. Uagtet smag og behov har vi med garanti den helt rigtige flaske til dig.
Viser 1 - 7 af 7
 • Vis her
  DKK 75,00

  Shiraz fra Jack Rabbit er en frisk og krydret vin med smag af brombær og hindbær. Rødvinen fra Chile  er flot balanceret med bløde tanniner, hvilket giver en behagelig og tilgængelig vin der nemt glider ned.Jack Rabbit Shiraz er livlig og fuld af dejlig frugtsmag. Rødvinen fra Chile er en skøn vin som kan nydes uanset anledningen.

  DKK 75,00
 • Vis her
  DKK 105,00

  Med sin dybe rubinrøde farve og intense smag er Carmenere fra Tussock Jumper et godt valg hvis man vil have en rødvin med lidt mere kant. Rødvinen fra Chile har noter af sorte brombær og røde kirsebær, samt et hint af tobak. Vinen har en behagelig harmonisk syre.Derudover er Tussock Jumper's karakteristiske dyre-mærkater altid en sikker vinder, man bliver...

  DKK 105,00
 • Vis her
  DKK 215,00

  Colección Carignan fra Apaltague har en dyb, intens rubinrød farve og en stærk aroma af vilde frugter som brombær og kirsebær kombineret med blomstrede noter, der minder om Syrah og Pinot Noir. Mere subtile hints af sødme og ceder er også til stede i Colección Carignon. I munden er den frisk, dyb og kraftig med en uimodståelig renhed og en imponerende...

  DKK 215,00
 • Vis her
  DKK 115,00

  Med sin intense duft af røde bær samt hints af kakao er denne vin et pragteksemplar på en chilensk Cabernet. Rødvinen fra Mapuche har en unik og smagfuld karakter fuld af intensitet og selvsikkerhed. Rødvinen fra Chile har lagret i minimum 12 måneder. Smagen af Cabernet Sauvignon Gran Reserva er velafbalanceret, og eftersmagen er blød og afrundet.

  DKK 115,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Mapuche har kreeret en forførende Pinot Noir med intense duftnoter af bær, nelliker og ristet kaffe. Den har en krydret smag med røgede noter i eftersmagen. Med sine håndplukkede kvalitetsdruer er Pinot Noir Reserva fra Mapuche en perfekt måde at forkæle smagsløgene på.  Pinot Noir Reserva fra Mapuche har en elegant finish og blød eftersmag.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Med Mapuche Caménére Reserva får man en klassisk Reserva med en sofistikeret duft af blommer samt en frugtig smag, der forfører dine smagsløg. Med en smuk rødviolet farve og solide smagsnuancer gør Caménére Reserva sig godt i glasset og på tungen. Carménère Reserva er en flot vin, der kan bruges til de fleste anledninger, om det er hverdag eller fest. 

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 75,00

  Mapuche har kreeret denne imødekommende Cabernet Sauvignon med en intens og frugtig næse med søde noter fra bl.a. liflige jordbær og hindbær samt et hint af kakao. I sandhed en delikat kombination, der smage lige så skønt, som det lyder. Mapuche Cabernet Sauvignon er en dejlig afbalanceret vin fra Chile til en attraktiv pris. Forkæl dig selv og dine...

  DKK 75,00
Viser 1 - 7 af 7